Mijn november 2019

Mijn november 2019

In dit maandoverzicht vertel ik je over veel persoonlijke avonturen, schooldingen en ondernemersdingen. Ik kon ze af en toe niet goed tegelijkertijd hooghouden, maar dat is niet erg. Daar moet ruimte voor zijn. Toch gebeurden er een aantal leuke en gezellige dingen!

Hoogtepunten

Het is weer tijd om mijn agenda erbij te pakken! Op de eerste dag van november had ik een deadline en een peercoach klas. Dat weekend was ook meteen erg druk. Ik had de open dag van school en daarna ging ik door naar de KvK Startersdag in Rotterdam. Het was megadruk in de stad vanwege alle open dagen en de Startersdag waardoor de metro’s propvol zaten. Na de KvK zijn Nikki en ik nog wat gaan eten in Backyard, waar we weer enorm gelachen hebben.

3 november stond in het teken van nog eens twee deadlines. Die week erna schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel! Vlak daarna had ik een theorietoets (waarvan ik dacht hem finaal verpest te hebben en toen kreeg ik gewoon een voldoende) en had ik met Sophie afgesproken. Dat was ook reuze gezellig. 

Ik sleepte deze maand ook mijn afstudeerstage binnen. In februari start ik bij de Kunsthal en mag ik mooie dingen maken en organiseren. Ik moet nog op gesprek om een afstudeeropdracht te bedenken, maar dit is me in elk geval gelukt. 

Midden op de maand deed ik ook iets geks… ik ging naar de schoonheidsspecialiste en liet voor het eerst mijn oksels laseren. Ja, dat dus. Elke zomer weer is dit een drama, en ik had er schoon genoeg van. 

Verder werd oma ook geopereerd, dat was spannend. Maar ik heb een hele sterke oma die zelfs al eerder naar huis mocht dan gepland. 

De week van de 25e was ontzettend druk. Ik had mezelf op maandag vol geroosterd met huiswerk en wilde tussendoor nog naar oma. Dinsdag moest ik een hoop boodschappen doen voor ons evenement en die vond op de 27e eindelijk plaats! Daar hebben we als groepje zo hard naar toe gewerkt de afgelopen drie maanden. Donderdag werkte ik aan de aftermovie en regelde ik de laatste beetjes van mijn zakelijke rekening en vrijdag… ik wilde eerst niet naar school vanwege de drukte, toen weer wel en toen weer niet, en toen weer wel en toen, tja, kon ik niet eens. Wat bleek? Ik had én mijn OV-kaart én mijn pinpas bij mijn zusje in de tas laten zitten op woensdag. Hartstikke shit natuurlijk, maar hé, het gaf mij wel een extra lang weekend. 

Ik was jarig!

Ja, ik werd tweeëntwintig! Het was voor het eerst een hele rustige verjaardag. En daardoor had ik genoeg tijd om even terug te blikken op de afgelopen tien jaar. Er is een hoop gebeurd, dingen waarvan ik alleen nog maar kon dromen zijn werkelijkheid geworden en andere dromen zijn helderder geworden – ik weet wat ik moet doen om er te komen. Wil je weten wat de rest van mijn plannen waren op mijn verjaardag? Check dan de eerste blogpost hieronder. 

Ik schreef over…

Mijn 22e in het ziekenhuis
Sophies portret
Mijn eerste bruiloft
Ik maakte mijn eigen koffietafelboek
Hoe ook jij een kleurenpalet voor je brand kan kiezen

Ik luisterde naar… 

South of the Border – Ed Sheeran + Camila Cabello
Used to Love – Martin Garrix + Dean Lewis
Tears of Gold – Faouzia
Dance Monkey – Tones and I

Deze november update is werkelijk de meest korte van allemaal, terwijl er wel hele leuke dingen zijn gebeurd. Ik heb bewust geen schrijfupdate geplaatst, want daar komt binnenkort (hopelijk, als alles lukt), een uitgebreider stuk over online. Maar ik had wel een herschrijfdag van meer dan 10.000 woorden – nu nog 50.000 te gaan, haha.

Hoe was jouw november?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

2 Reacties

 1. 30 november 2019 / 13:45

  Wat een grote mijlpalen allemaal deze maand! Knap hoor! Ik kan me goed voorstellen dat je daardoor gaat nadenken over je doelen en wat je nog wil bereiken de komende tijd. November was voor mij ook een heel fijne maand, waarin de dingen langzaam weer op hun plek vielen. 🙂

  • Femke
   Auteur
   30 november 2019 / 14:19

   Dankjewel ? En fijn dat jouw maand zo fijn was ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights