Fotoportret: mijn eerste bruiloft J&N

Fotoportret: mijn eerste bruiloft J&N

In oktober was het eindelijk zo ver: de bruiloft van mijn neef Johan en zijn vrouw Nanda. Van de zomer had ik al gezinsfoto’s gemaakt en vlak daarna belde Nanda me op met een geweldige vraag: of ik op hun bruiloft ook de foto’s zou willen maken. Ik zei volmondig ja: zonder ervaring, zonder een idee wat een bruidsshoot inhield. Maar ik ging toch het avontuur aan. 

Het is overmorgen alweer een maand geleden, wauw. Ik was van tevoren niet heel zenuwachtig. Ik had me goed voorbereid door een paar weken eerder een inpaklijstje te maken. Daarop stonden dingen zoals mijn statieven, opladers, laptop en SD- en usb koppelstukjes. Als ik die zou vergeten, dan kon ik tussendoor geen backups maken en dat was juist iets wat ik heel belangrijk vond.

Er was een planning voor de hele dag, maar ik zat om 7.15 uur al klaar, was bij de familie om 8.00 uur en stapte ’s nachts om 1.00 uur pas weer de auto uit toen ik thuiskwam. Het was een lange dag, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb de bruiloft op twee manieren mogen meemaken: als fotograaf én familielid, en dat was geweldig.

Of ik ooit nog een keer een bruiloft wil fotograferen? Ik denk het wel, maar voorlopig nog niet. Laat mij eerst maar op het gemakje doorgaan met experimenteren en het beter leren kennen van mijn camera en Lightroom. Laat ik eerst maar mijn portfolio uitbreiden met portretten in plaats van weer een sprong in het diepe. Maar ik sta er zeker voor open! 

Wil je ook een fotoshoot boeken?


Volg:
0
Deel:

2 Reacties

  1. Nakitaslibrary
    30 november 2019 / 23:42

    Super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: