Fotoportret: Sophie Theunissen

Fotoportret: Sophie Theunissen

Sophie Theunissen is een van de mensen die ik met plezier op Instagram volg. Ze post waar ze zin in heeft, vlogt af en toe met kekke filters en is ook nog eens heel gedreven als het om haar ontwikkeling gaat. Ik wist dat ze ook fotograaf was en toen we gingen shooten was ik dat alweer vergeten, maar dat maakt het alleen maar leuker. Dit is haar portret.

We spraken af in Utrecht. Ik was daar sinds het einde van mijn stage niet meer geweest, en een jaar of twee ervoor wel met Nienke en Ismay. Zodra ze naast me stond voelde ik haar energie door me heen gaan. Wat een geweldig vrolijk mens is Sophie. En ik voelde me voor het eerst geen reus, Sophie is net iets langer dan dat ik ben.  

We aten eerst bij Broei, een botanische en industriële plek. Het was ontzettend warm die dag, maar wel bewolkt, dus het was perfect buiten-zit-weer. Daarna liepen we door naar een kinderboerderij waar ik de gaafste foto’s maakte, al zeg ik het zelf. Sophie had een groen jurkje aan maar ze verdween qua kleur niet tussen de bosjes. Ze zag er gewoon tof uit! Sophie studeert Communicatiewetenschappen en ze probeert elke zomer een extra stage te volgen om bezig te blijven en te leren. 

Check haar portfoliowebsite, die is echt goals!

Wil je ook een fotoshoot boeken?


Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: