Samenwerken

Hé, wat leuk dat je er bent! Samenwerken met mij als creatieve ondernemer is op meerdere manieren mogelijk. Als echte millennial heb ik nogal wat ambities, en daar pluk jij de vruchten van. Want ik schrijf niet alleen jouw teksten, maar kan er ook mooie foto’s bij maken.
Ik leg met alle plezier je product vast en schrijf er prikkelende teksten bij. Of wat dacht je van een vernieuwde tekst voor je website? Daarnaast voorzie ik je ook graag van een toffe beeldbank of zet ik je letterlijk en figuurlijk in de spotlight met mijn persoonlijke portretten.
Door mijn opleiding Crossmediale Communicatie help ik je op de juiste weg met tips om woorden en beelden te combineren. Drinken wij binnenkort samen een bakje koffie?
Vragen, opmerkingen of een koffiedate inplannen?
Via info@femkemeijboom.nl stuur je mij een mail, dan beantwoord ik hem binnen 24 uur  📧
 

Mijn diensten

Tekstueel

Ik ben niet alleen de enthousiaste blogger achter dit platform maar ik ben ook auteur en tekstschrijver. Met tien jaar schrijfervaring op zowel management als marketing en communicatiegebied ondersteun ik je met wervende teksten. 

Wat kan ik voor jou doen?

  • Wervende webteksten
  • Inspirerende blogposts
  • Over mij-pagina’s en auteurbio’s

Visueel

Een website is pas compleet wanneer je passende foto’s van jezelf kunt presenteren. Niets is fijner om mooie momenten om te zetten in beelden, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik help je graag om dit te realiseren.

Je kunt kiezen uit drie pakketten:

  • Portretfotografie
  • Beeldbank voor ondernemers
  • Productfotografie

Spreken

Op de basisschool hielden we regelmatig spreekbeurten. Hoe meer ik presenteerde, hoe leuker ik het vond. Ik wil ervaringen delen, studenten inspireren hun eigen weg te kiezen en andere schrijvers motiveren om een boek te schrijven.

Er zijn drie keynotes:

  • Zo ging ik van een 3 op mijn diploma naar 300 boeken
  • Coming soon: persoonlijke ontwikkeling + ondernemen
  • Coming soon: laat anderen je niet tegenhouden

Herken je dit?

👀   Je vergelijkt jezelf met andere mensen op social media.

👀  Je hebt het gevoel dat je online niet genoeg opvalt tussen al die andere schrijvers.

👀 Je twijfelt of je jezelf wel goed introduceert en of je wel interessant genoeg bent, waardoor je niet weet wat je over jezelf kan vertellen.

Dan is dit de oplossing voor jou!

Met mijn Branding Starterpack voor schrijvers kan jij jezelf sterker profileren op social media. 

Boek nu jouw samenwerking!

Partijen waar ik eerder mee samenwerkte:

%d bloggers liken dit: