Samenwerken

Hé, wat leuk dat je er bent! Samenwerken met mij als creatieve ondernemer is op meerdere manieren mogelijk. Als echte millennial heb ik nogal wat ambities, en daar pluk jij de vruchten van. Want ik schrijf niet alleen jouw teksten, maar kan er ook mooie foto’s bij maken.
Ik leg met alle plezier je product vast en schrijf er prikkelende teksten bij. Of wat dacht je van een vernieuwde tekst voor je website? Daarnaast voorzie ik je ook graag van een toffe beeldbank of zet ik je letterlijk en figuurlijk in de spotlight met mijn persoonlijke portretten.
Door mijn opleiding Crossmediale Communicatie help ik je op de juiste weg met tips om woorden en beelden te combineren. Drinken wij binnenkort samen een bakje koffie?
Vragen, opmerkingen of een koffiedate inplannen?
Via info@femkemeijboom.nl stuur je mij een mail, dan beantwoord ik hem binnen 24 uur  📧
 

Mijn diensten

Teksten schrijven

Mijn eerste verhaaltje ooit ging over een vos en ik haatte de vulpen in groep 3, maar nu doe ik niets liever dan schrijven. Ik schrijf onder andere voor mijn eigen website en voor Profielen, en ik schrijf ook graag voor jou.

Wat dacht je van een inspirerende blogpost of een pakkende teksten voor je nieuwsbrief? Deze dienst biedt meerdere mogelijkheden, maar voor een gepersonaliseerd plan kun je mij het beste mailen.

Social media

Tijdens mijn opleiding Crossmediale Communicatie kreeg mijn liefde voor social media een boost. Ik wist niet meer hoe ik men kon blijven verrassen met mijn content, maar nu weer wel, door kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen.

Zoek je iemand die je kan helpen met een brainstormsessie of een volledige opfrisbeurt voor je social mediakanalen? Daar kan ik je binnenkort mee helpen.

Video & fotografie

Ben je toe aan nieuwe foto’s voor je website of heb je een nieuw product op de markt gebracht dat gefotografeerd moet worden? Of staat er een evenement op de planning en zoek je nog een fotograaf of iemand die kan filmen?

Ik kan je helpen. Zo filmde ik de boeklancering van Laura Diane’s boek ‘Als de nacht eindigt’, schoot ik productfoto’s voor Nikki Pommer en legde ik The Indie Awards vast. Beleef alvast een voorproefje in mijn portfolio.

Spreker

Op de basisschool hielden we regelmatig spreekbeurten en door de jaren heen wilde ik steeds vaker als eerste. Hoe meer ik presenteerde, hoe leuker ik het vond.

Alleen ben ik nog niet uitgepraat. Ik wil meer ervaringen delen, studenten inspireren hun eigen weg te kiezen en andere schrijvers motiveren om een boek te schrijven. Dat wordt mijn duikplank, mijn startpunt 💫

Samenwerken met FemkeMeijboom.nl

Er zijn een hoop verschillende manieren om samen te werken via mijn website en socials. Voor een opdracht op maat kun je me het beste mailen en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  • Sluit je dienst en/of product aan bij mijn doelgroep? Superleuk! Mits het merk goed bij mij past, werk ik hier graag aan mee. Op mijn Instagram, Insta stories en mijn website is er zeker ruimte om dit te delen. We kunnen samenwerken voor een blogpost, een winactie of een andere manier naar wens. Omdat reviews en recensies wat meer tijd in beslag nemen, wil ik uitgebreid de tijd nemen om het product te leren kennen.
  • Boeklanceringen, shop openings of andere evenementen kunnen op mijn social media gefeatured worden. Dit kan dan vastgelegd worden in mijn Insta stories, in blogpost vorm of op een van mijn social mediakanalen.  
  • Ben je nog op zoek naar een host voor interviews met auteurs? Ik hou van kletsen en nieuwe mensen leren kennen. Stuur me een mailtje zodat we het een en ander kunnen afspreken zodat ik me optimaal kan voorbereiden.
Heb je nog vragen of lijkt het je leuk om eens af te spreken? Klik hieronder op ‘stuur me een mailtje’ om elkaar te spreken.
%d bloggers liken dit: