Samenwerken

Hoe kan ik je helpen?

Help je hulp nodig bij het schrijven van een boek, een eigen bedrijf starten of ben je op zoek naar een columnist over persoonlijke ontwikkeling en de schrijfkunst? Laten we samenwerken!

Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Social media beheer

Social media is jouw kans om jezelf en jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Dankzij social media kun jij mensen aan jouw merk verbinden. Met mijn achtergrond als communicatiespecialist help ik jou om je marketing sterk neer te zetten.

Gun jezelf en je bedrijf de spotlight die het verdient!

Investering: Vanaf €349 (excl. btw)

Schrijven is schrappen

Twee gepubliceerde boeken, acht geschreven verhalen en twaalf jaar schrijfervaring heeft mij tot mijn missie gebracht: andere schrijvers en ondernemers inspireren om hun dromen waar te maken. Dat doe ik graag met blogs en columns! Mijn specialisme? Schrijven over boeken schrijven en uitgeven, het auteursleven, boeken lezen en recenseren.

Investering: Vanaf € 75 per tekst (excl. btw)

Wat anderen zeggen

"Kortgeleden gaf Femke haar tweede Happy Hour-les voor de opleiding Crossmediale Communicatie aan de RAC Hogeschool Rotterdam. Ze vertelde over haar nieuwe boek ‘Slashwerk’, waarmee ze studenten motiveert om hun eigen pad te ontdekken na het studeren. Ook vertelde ze over het schrijven van boeken, het bereiken van je doelen met SMART-goalsetting en wat het betekent om af te studeren. Ik vond haar presentatieslides ook heel tof! De studenten (en ook geïnteresseerde docenten) namen deel aan de les. Het was relevant, inspirerend en geweldig om te zien hoe een oud-student groeit in haar vak. Zeker een aanrader! Ik werk graag nog eens met haar samen!"
Mandy van Rossum
Docent CMC & Founder The Hum Company
"Femke heeft zich bewezen bij Profielen als betrouwbaar en 'leerbaar', concreet: ze leverde op tijd, had haar zaken in orde en ging goed aan de slag met feedback. Ze zit vol ideeën en wist die ook goed over te brengen in een filmpje dat we maakten met een aantal Profielen-bloggers."

“Ik bekijk net het adviesrapport en ik had het niet beter kunnen wensen. Zo uitgebreid, duidelijk, zoveel ideeën en inzichten. Echt super super super bedankt voor dit alles, ik maak zo snel mogelijk werk van je advies en kan al niet wachten om de resultaten te zien.”

Lena de Coninck
Auteur bij Clavis Uitgeverij
"Wekelijks nodigt de opleiding Crossmediale Communicatie experts uit het werkveld uit om de studenten kennis te laten maken met aspecten uit hun mogelijk toekomstige beroep. Femke heeft onlangs onze studenten meegenomen op haar reis als pas afgestudeerde CMC'er; de weg die zij volgde in haar zoektocht naar een baan, haar start als zelfstandig ondernemer, de publicatie van haar nieuwe boek en haar succes als auteur en tekstschrijver. Femke wist met haar openheid, enthousiasme en praktische tips de student te raken en betrekken. Zij gaf hen een eerlijke blik op haar situatie en de benodigde tips om je eigen keuze te maken als jongvolwassene. Maar ook deelde zij haar twijfels en vertelde zij over haar writer's blocks. Een waardevolle bijdrage die positief werd beoordeeld door de deelnemende studenten!"
Esther Ronkes
Docent Crossmediale Communicatie HR

Partijen waarmee ik eerder samenwerkte:

WorkJuice logo interview Femke Meijboom

Ook samenwerken? Neem contact op via info@femkemeijboom.nl 

 

Steun mij door via mijn affiliatelink te bestellen

Geverifieerd door MonsterInsights