Samenwerken

Hé, wat leuk dat je er bent! Samenwerken is op meerdere manieren mogelijk. Ik leg met veel plezier je product vast en schrijf er social media teksten bij. Wat dacht je van een vernieuwde tekst voor je website? Of een column? 
Daarnaast voorzie ik je ook graag van een toffe beeldbank of zet ik je letterlijk en figuurlijk in de spotlight met mijn persoonlijke portretten. Drinken wij binnenkort samen een bakje koffie? 
Vragen, opmerkingen of een koffiedate inplannen?
Via info@femkemeijboom.nl stuur je mij een mail en die probeer ik binnen 24 uur te beantwoorden 📧

Mijn diensten

Teksten schrijven

Mijn eerste verhaaltje ooit ging over een vos en ik haatte de vulpen in groep 3, maar nu doe ik niets liever dan schrijven. Ik schrijf onder andere voor mijn eigen website en voor Profielen, en ik schrijf ook graag voor jou. Deze dienst is mogelijk met mijn uurtarief, daarvoor kun je mij het beste mailen zodat we een geschikt plan kunnen samenstellen.

Social media

Tijdens mijn opleiding Crossmediale Communicatie kreeg mijn liefde voor social media een boost. Ik ken de struggle van het posten om te posten al te goed. Maar zorg altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Zoek je iemand die je kan helpen met de creatie, een brainstormsessie of een volledige opfrisbeurt voor je socials – dan kan ik je helpen.

Video & fotografie

Ben je toe aan nieuwe foto’s voor je website of heb je een nieuw product op de markt gebracht dat gefotografeerd moet worden? Of staat er een evenement op de planning en zoek je nog een fotograaf of iemand die kan filmen? Ik kan je helpen. Zo filmde ik de boeklancering van Laura Diane’s boek ‘Als de nacht eindigt’ en legde ik The Indie Awards vast. Neem alvast een kijkje in mijn portfolio en zie of er iets voor je tussenzit.

Spreken & lezingen geven

Dream. Plan. Do.

Samenwerken met FemkeMeijboom.nl

Er zijn een hoop verschillende manieren om samen te werken via mijn website en socials. Voor een opdracht op maat kun je me het beste mailen en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  • Sluit je dienst en/of product aan bij mijn doelgroep? Superleuk! Mits het merk goed bij mij past, werk ik hier graag aan mee. Op mijn Instagram, Insta stories en mijn website is er zeker ruimte om dit te delen. We kunnen samenwerken voor een blogpost, een winactie of een andere manier naar wens. Omdat reviews en recensies wel wat tijd in beslag nemen, wil ik uitgebreid de tijd nemen om het product te leren kennen.
  • Boeklanceringen, shop openings of andere evenementen kunnen op mijn social media gefeatured worden. Dit kan dan vastgelegd worden in mijn Insta stories, in blogpost vorm of op een van mijn social mediakanalen.  
  • Ben je nog op zoek naar een host voor interviews met auteurs? Ik hou van kletsen en nieuwe mensen leren kennen. Stuur me een mailtje zodat we het een en ander kunnen afspreken zodat ik me optimaal kan voorbereiden.

Heb je nog vragen of lijkt het je leuk om eens af te spreken? Klik hieronder op ‘stuur me een mailtje’ om elkaar te spreken ✨

%d bloggers liken dit: