Een brief van Femke – nieuwsbrief

Een maandelijks kijkje in het leven van deze auteur, schrijfcoach en ondernemer, gevuld met ondernemerslessen, inspirerende teksten, boeken updates en méér!

Door op de knop ‘verzend’ voor de nieuwsbrief te klikken, ga je akkoord met de privacy verklaring 💌

Een brief van Femke - nieuwsbrief

Wanneer #instagramdown en #facebookdown trending zijn, ben jij nog steeds up to date van alle ins en outs van mijn nieuwe projecten.

Ontvang twee keer per maand een digitale brief in je mailbox met updates zoals nieuw geleerde ondernemerslessen, behind the scenes van nieuwe projecten en krijg als eerste de nieuwe weggevers cadeau!

Er komt een dag dat...

Instagram, Facebook, TikTok en Bloglovin’ zeggen ‘uit de lucht’ en je niet meer kan kijken hoe het met je favoriete ondernemer/auteur/blogger/influencer/tiktokker gaat. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Maar er komt ook een dag dat het platform ineens helemaal sluit – kijk maar naar Hyves en Vine (ja, dat is zelfs nog van mijn generatie). Dag, mooie foto’s of video’s van je favoriete persoon, dag blogs en maandoverzichten, dag krabbels op je profiel… oh wacht, dat is Hyves. Dan is een nieuwsbrief dé oplossing.

Social media is altijd een tussenpersoon, een uithangbord, voor wat je doet. Een nieuwsbrief is een directe connectie met je lezers. And when all else fails, zal e-mail net zo lang blijven bestaan als het internet. Met een nieuwsbrief ben je direct op de hoogte van wat iemand anders doet. Maandoverzichten maar dan momentopnames, achter de schermen kijken bij het waarmaken van hun passie, direct alle belangrijke updates in je digitale inbox – dat is ‘een brief van Femke’.

Mijn nieuwsbrief is een handgeschreven brief waarin ik je meeneem in mijn dagelijks leven. Twee keer per maand krijg je een update, zodat ik je niet overspoel met content. Wil jij een handgeschreven brief van mijn ontvangen? Schrijf je dan hierboven in!

Dit is wat je kunt verwachten in mijn nieuwsbrief:

Persoonlijke updates voor social media ze krijgt;

Alle nieuwtjes rondom mijn projecten;

Ondernemerslessen en tips;

Content previews;

Als eerste kortingscodes en digitale cadeaus;

Updates over boeklanceringen;

Speciale challenges;

Boekentips;

Een kijkje in mijn agenda met aankomende events waar we elkaar kunnen ontmoeten;

Een gezellige babbel in je inbox;

Een exclusief kijkje achter de schermen van de nieuwe projecten,

hoe ik er aan werk, wie ik ervoor spreek, ik neem je mee in mijn dagelijks leven!

 

%d bloggers liken dit: