Woord van de Maand

Maandagen – ze zijn soms niet de vrolijkste dag.
Maar vanaf januari 2020 weer wel! 

Op elke eerste maandag van de maand ontvang je
van mij een gezellig mailtje in je inbox.

Ben je er klaar voor om elke maand te starten met een dosis inspiratie?

Wat zit daar dan in?

Allereerst lees je hier alles over ‘Het Woord van de Maand’. Ik breng een hele nieuwe rubriek in het leven want hé, deze schrijfster houdt van mooie woorden. Ik laat je mooie woorden zien, vertel over de betekenis en hoe ik het interpreteer, laat je me weten hoe jij een woord opvat?

Exclusieve content! Jazeker, daar zullen ook quotes uit mijn boeken voorbijkomen. Ik mag natuurlijk niet alles spoileren, dus ik doe voorzichtig.

Je bent de eerste die op de hoogte is of ik van de zomer slaag voor mijn opleiding en welke lessen ik leer als zelfstandige ondernemer. Er zullen af en toe ook leuke goodies voorbijkomen.

Wat zit daar niet in?

Ik beloof je plechtig je inbox niet vol te gooien met schrijfupdates of maandoverzichten want die krijgen altijd een eigen blogpost. Het wordt ook geen maandelijks verkooppraatje van mijn diensten, maar juist een perfecte dosis inspiratie met de leukste updates en favorieten.

Zoals een toffe Ted Talk die ik heb gezien om jou een meer motivatie te geven of een boek die je écht gelezen moet hebben. 

Inschrijven doe je gemakkelijk via het formulier hieronder. Geen zorgen, je gegevens blijven tussen ons en je kunt je op elk gewenst moment ook weer afmelden.  

Door op de knop ‘inschrijven’ te klikken ga je akkoord met de privacy verklaring 💌

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

%d bloggers liken dit: