Woord van de Maand

Maandagen – ze zijn soms niet de vrolijkste dag.
Maar vanaf nu weer wel! 

Ben je er klaar voor om elke maand te starten met een dosis inspiratie?

Woord van de Maand

De ene maand start met ‘het Woord van de Maand’, waarin je kennis laat maken met mooie woorden, vertel ik de betekenis en mijn interpretatie. De andere maand deel ik boekige updates. Wat houdt dat in? Nu ik mijn eerste boek in eigen beheer uitgeef, ben je als eerste op de hoogte van werkelijk alles. De lancering, de cover, de titel – noem maar op. Jij bent mijn eerste lezer. 

Exclusieve content

Dat betekent een hoop exclusieve content en nieuws een maand eerder ontvangen dan mijn bloglezers en volgers op Instagram. Wat kan je daar verwachten? Denk aan quotes uit mijn boeken, beelden achter de schermen en sneak peeks van geheime projecten (want dat teasen met ‘ik ben met iets heel tofs bezig maar ik mag het nog niet zeggen’ vind ik zelf helemaal niks). 

+ een freebie!

Een freebie, wat is dat? Een freebie is een cadeautje dat ik weggeef als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Dat kan een gratis e-book zijn, een exclusieve actie voor mijn diensten of een video met tutorial. Mijn freebie is op dit moment nog in de maak, maar maak je geen zorgen. Nu verwelkom ik je met een gezellige maar korte babbel!

Door op de knop ‘inschrijven’ te klikken ga je akkoord met de privacy verklaring 💌

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

%d bloggers liken dit: