Een brief van Femke

Maandagen – ze zijn soms niet de vrolijkste dag.
Maar vanaf nu weer wel! 

Ben je er klaar voor om elke maand te starten met een dosis inspiratie?

Een brief van Femke

In deze (nieuws)brief deel ik fijne momenten én interessante boeknieuwtjes. Wat houdt dat in? Nu mijn eerste boek in eigen beheer uit is, komt er uiteraard meer. Zo ben je als eerste op de hoogte van werkelijk alles – van elk ander boek. De lancering, de cover, de titel – noem maar op. Jij bent mijn eerste lezer. 

Exclusieve content

Dat betekent een hoop exclusieve content en nieuws een maand eerder ontvangen dan mijn bloglezers en volgers op Instagram. Wat kan je daar verwachten? Denk aan quotes uit mijn boeken, beelden achter de schermen en sneak peeks van geheime projecten (want dat teasen met ‘ik ben met iets heel tofs bezig maar ik mag het nog niet zeggen’ vind ik zelf helemaal niks). 

+ een freebie!

Een freebie, wat is dat? Een freebie is een cadeautje dat ik weggeef als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Dat kan een gratis e-book zijn, een exclusieve actie voor mijn diensten of een video met tutorial. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor Instagram captions? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief en krijg negen prompts voor schrijvers!

Door op de knop ‘inschrijven’ te klikken ga je akkoord met de privacy verklaring 💌

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Steun mij door via mijn affiliatelink te bestellen

%d bloggers liken dit: