Contact

Ben je er klaar voor om jouw verhaal het podium te geven dat het verdient?

In geval van boekingen voor het schrijven van teksten, fotoshoots of lezingen: ik hoor graag van je. Je kan ook direct mailen, stuur een mail naar info@femkemeijboom.nl 📧

Neem contact op via het contactformulier

Copyright

Het is niet toegestaan de door mij gemaakte foto’s en teksten op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor schriftelijk toestemming is gegeven door mij. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht.

Femke Meijboom staat sinds november 2019 ingeschreven bij de KvK onder het nummer 76301168

faq - header
Ik wil ook een boek schrijven, heb je tips?

Jazeker! Ik help je graag verder. Mail me met het probleem waar je mee vastloopt en dan kijk ik of ik je kan ondersteunen. Schrijf je fantasy of non-fictie? Dan kan ik je het beste helpen.

Ik heb ook tips om je op weg te helpen. Je staat er niet alleen voor! Boek een inspiratiesessie en ik help je met jouw boek.

Waar kan ik jou voor inhuren?

Als tekstschrijver met elf jaar schrijfervaring en als communicatiespecialist voor personal branding. Maar ik ben ook spreker met keynotes zoals geschiedenis en persoonlijke ontwikkeling. 

Kijk voor alle mogelijkheden op mijn samenwerkingspagina.

Waar is je debuut te koop?

Oma Jo’s biografie is te koop in mijn eigen webshop. Neem voor meer informatie over ‘Jo: Hier heb je ‘n schrepel en daar kan je beginnen’ contact met me op via de mail of neem een kijkje op de boekenpagina.

Welke studies heb je gevolgd?

Ik heb zowel Directiesecretaresse (mbo) als Crossmediale Communicatie gestudeerd (hbo). Daarnaast volgde ik de cursussen ‘Teksten Corrigeren’ en ‘Social Media voor Schrijvers’ bij Chinouk Thijssen, ‘Instagram Dream Course’ door Antoinet Murier en de Pinterest Training van Milou Smit.

Kan ik een recensie-exemplaar aanvragen?

Ja zeker! Wil je een recensie-exemplaar van ‘Jo: Hier heb je ‘n schrepel en daar kan je beginnen’ ontvangen om een recensie te schrijven voor een artikel, blog of video? Je vraagt gemakkelijk een e-book exemplaar aan. Er is een beperkte oplage fysieke recensie-exemplaren beschikbaar. Stuur me een mail of vul het contactformulier hierboven in en dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Inspiratie komt pas wanneer je ervoor open staat. Het komt niet wanneer je er op zit te wachten. Het vaakst komt mijn inspiratie op locatie. Bijvoorbeeld bij een oud gebouw zoals de kerk in mijn dorp. Dan ga ik nadenken wat voor verhalen daar kunnen afspelen en daaruit bouw ik verder. Inspiratie is overal. 

Samenwerken met FemkeMeijboom.nl

Er zijn verschillende manieren om samen te werken via mijn website en socials. Voor een opdracht op maat kan je mij mailen en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  • Sluit je dienst en/of product aan bij mijn doelgroep? Superleuk! Mits het merk goed bij mij past, werk ik hier graag aan mee. Op mijn Instagram, Insta stories en mijn website is er zeker ruimte om dit te delen. We kunnen samenwerken voor een blogpost, een winactie of een andere manier naar wens. Omdat reviews en recensies wat meer tijd in beslag nemen, wil ik uitgebreid de tijd nemen om het product te leren kennen.
  • Boeklanceringen, shop openings of andere evenementen kunnen op mijn social media gefeatured worden. Dit kan dan vastgelegd worden in mijn Insta stories, in blogpost vorm of op een van mijn social mediakanalen. 
  • Ben je nog op zoek naar een host voor interviews met auteurs? Naast mijn keynotes hou ik ervan om nieuwe mensen te leren kennen.
%d bloggers liken dit: