Contact

Ben je er klaar voor om jouw verhaal het podium te geven dat het verdient?

In geval van boekingen voor het schrijven van teksten, schrijfcoaching, lezingen of ander contact: ik hoor graag van je. Je kan ook direct mailen, stuur een mail naar info@femkemeijboom.nl 📧

Neem contact op via het contactformulier

Copyright + Gegevens

Het is niet toegestaan de door mij gemaakte foto’s en teksten (zowel de teksten van mijn nieuwsbrief en social media, als op mijn website) op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor schriftelijk toestemming is gegeven door mij. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht. Neem daarvoor direct contact op.

Femke Meijboom (Oude-Tonge, ZH) staat sinds november 2019 ingeschreven bij de KvK onder het nummer 76301168 met btw-nummer NL003076305B38

Steun mij door via mijn affiliatelink te bestellen

Samenwerken met FemkeMeijboom.nl

Er zijn verschillende manieren om samen te werken via mijn website en socials. Voor een opdracht op maat kan je mij mailen en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  • Sluit je dienst en/of product aan bij mijn doelgroep? Superleuk! Mits het merk goed bij mij past, werk ik hier graag aan mee. Op mijn Instagram, Insta stories en mijn website is er zeker ruimte om dit te delen. We kunnen samenwerken voor een blogpost, een winactie of een andere manier naar wens. Omdat reviews en recensies wat meer tijd in beslag nemen, wil ik uitgebreid de tijd nemen om het product te leren kennen.
  • Boeklanceringen, shop openings of andere evenementen kunnen op mijn social media gefeatured worden. Dit kan dan vastgelegd worden in mijn Insta stories, in blogpost vorm of op een van mijn social mediakanalen. 
  • Ben je nog op zoek naar een host voor interviews met auteurs? Naast mijn keynotes hou ik ervan om nieuwe mensen te leren kennen.
Geverifieerd door MonsterInsights