Boeken

Alle boeken geschreven door Femke Meijboom

Mijn eerste boek ‘Jo’ verscheen in augustus 2020 en ‘Slashwerk’ verscheen een jaar later in september 2021. Het is een droom die uitkomt, om eindelijk boeken te kunnen uitgeven. In de toekomst hoop ik meer boeken aan deze pagina toe te voegen, want ik heb nog meer ideeën voor non-fictie boeken, maar ook voor fantasieboeken.

Die gaan er komen. Blijf jij op de hoogte middels de nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van alle updates rond mijn boeken?

Een brief van Femke - nieuwsbrief

Wanneer #instagramdown en #facebookdown trending zijn, ben jij nog steeds up to date van alle ins en outs van mijn nieuwe projecten.

Ontvang twee keer per maand een digitale brief in je mailbox met updates zoals nieuw geleerde ondernemerslessen, behind the scenes van nieuwe projecten en krijg als eerste de nieuwe weggevers cadeau!

Wist je dat ik ook lezingen geef aan mijn doelgroep?

Spreken voor ambitieuze studenten

Als spreker inspireer ik jong publiek door het hele land om je eigen dromen te volgen, je creativiteit te ontwikkelen en activeert ik jong publiek om weer een boek op te pakken. Ben je op zoek naar een enthousiaste spreker voor je klas of groep met young professionals? Laten we bellen!

Investering: Vanaf € 199 (excl. btw)

Meer over Femke en haar boeken

Al vanaf jongs af aan is Femkes grootste vriendin haar grootmoeder. Samen koffiedrinken, spelletjes spelen en boeken lezen leidde tot bijzondere gesprekken over het leven. In 2017 begon Femke samen met haar nicht Joke dan ook aan de biografie van hun grootmoeder. De verhalen over familiegeheimen en de ondeugende streken in tijden van de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp bundelden de twee in het boek ‘Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen’ (2020). ‘Jo’ won een prestigieuze Indie Award en draagt de titel ‘Meest leerzame boek van 2020’.

Met haar tweede boek ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ (2021) vertelt Femke over haar reis als pasafgestudeerde student op zoek naar de volgende stap in haar leven. Hoe is het om binnen de huidige tijdsgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf op te starten? Femke geeft je een eerlijke blik op haar situatie en de benodigde tips om jouw eigen keuze te maken als jongvolwassene. 

%d bloggers liken dit: