Mijn blog bestaat 5 jaar!

Mijn blog bestaat 5 jaar!

Vijf jaar geleden schreef ik mijn eerste blogs. Hoewel die niet meer live staan en de Femmechien WordPress website ver in mijn herinneringen is weggestopt, kan ik vandaag niet voorbij laten gaan zonder het te vieren. Ik blog gewoon alweer vijf jaar, hoe bizar is dat? 

Alles begon in 2016

De blog Femmechien riep ik in het leven om mijn kleinste stukjes tekst te delen. Ik wist niet zo goed of ik echt meer verhaal wilde delen, maar een plek om het kwijt te kunnen, wilde ik wel alvast hebben. Dat laat ook weer zien hoe graag en hoe lang ik al vooruit werk. In 2017 registreerde ik mijn domein, als een van de eerste stappen om het schrijven professioneel aan te pakken. Sindsdien plaats ik bijna wekelijks op mijn blog. Vorig jaar was dat zelfs twee keer per week een blog, nu nog steeds wel twee keer maar die van woensdag is altijd een video aankondiging. 

Mijn website is zo gegroeid in deze vijf jaar. Ik kreeg mijn eerste samenwerking binnen: de enorme wereldkaart die de eyecatcher van mijn slaapkamer is. Vervolgens ook samenwerkingen met uitgeverijen om boeken te recenseren, zoals de dichtbundel van Brievenbusgeluk. Jullie maakten we boeklancering van mijn debuut mee <3 Maar bovendien is het de plek waar mijn schrijfcommunity ontstaan is en daar wil ik je voor bedanken. Dat jij wekelijks terugkomt om iets te lezen. Misschien kwam je hier een keer heel random of door een bewuste zoekopdracht op Google en ben je sindsdien blijven plakken. Dankjewel daarvoor! 

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights