Boekentips voor schrijvers | 55 Tips – Sanne Hillemans

boekentip 55 tips sanne hillemans

Een keer per maand deel ik op mijn blog een boekentip voor het schrijven. Van plot tot dialoog – er komt van alles voorbij. De boekentip van vandaag is: 55 Tips over schrijven en uitgeven van Sanne Hillemans.

Hier gaat 55 Tips over schrijven en uitgeven over

55 Tips over schrijven en uitgeven is het nieuwe e-book van Sanne Hillemans. Een boek vol tips voor het schrijven van je eigen boek en uitgeven in eigen beheer. Het neemt je stapsgewijs mee in het grote avontuur van boeken schrijven. Ik schreef er vorig jaar al een recensie over en vertelde hoe goed het mij geholpen heeft bij het uitgeven van mijn boek. 

Waarom is dit boek handig voor het schrijven?

Niet alleen is 55 Tips over schrijven en uitgeven een inspirerend boek om te lezen, maar doordat de auteur je stapsgewijs meeneemt door het schrijfproces en het uitgeefproces, wordt het hele avontuur een plezier. Je hebt niet het gevoel dat je wat vergeet, alle informatie, echt letterlijk van A tot Z, staat in Hillemans’ boek vermeld. Daarom is 55 Tips over schrijven en uitgeven het eerste boek van deze nieuwe rubriek: omdat alles wat je nodig hebt erin staat om het schrijfjaar uiterst goed te beginnen. 

Wat heb ik geleerd van deze boekentip?

Zelfs na elf jaar schrijven heb ik nog het een en ander geleerd. Het boek behandelt niet alleen de technische aspecten van schrijven en uitgeven, maar het koppelt ook terug op je gedachtegang als schrijver. Zo leerde ik meer over het proeflezersgedeelte en over je mindset. Hoe belangrijk dat onderdeel is. Het gedeelte van je boek in eigen beheer uitgeven heeft mij het meest geholpen. Met Hillemans’ boek aan je zij kom je daar goed doorheen. 

Welk boek met schrijftips raad jij aan?

Liefs,
Femke 

Sanne Hillemans’ e-book 55 Tips over schrijven en uitgeven vind je terug op Bol.com

Volg Femke op Instagram

Boek een coachingsessie en realiseer jouw schrijfdroom

Bestel mijn boeken ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights