Fotoportret: Sanne Hillemans

Fotoportret: Sanne Hillemans

De schrijfwereld brengt een hoop leuke mensen samen. Zo heb ik door het schrijven Sanne Hillemans leren kennen. Via Twitter! De wonderbaarlijke wereld van social media. Afgelopen april mocht ik foto’s maken op haar evenement The Indie Awards uitreiking en nu van Sanne alleen! Het was een beetje plannen om deze net-geen-Zeelander en de Amsterdamse Sanne samen te brengen, maar het is gelukt.

Het zomerse weer kan nogal eens een struikelblok zijn als je in de zomer foto’s wilt maken. Daarom spraken we eerst af bij de Bagels & Beans. Tijdens het lunchen kletsten we over alle kanten van self publishing, haar werk en mijn opleiding, onze schrijfplannen en vijf jaar doelen en over nog een hele hoop.

Het is altijd inspirerend om verhalen van een ander te horen. Vooral die van Sanne, want zij is ook indie auteur. Dat je het allemaal zelf moet doen wekt bij mij nog zoveel vragen op en het is tof dat ik die allemaal aan Sanne kan vragen. Uiteindelijk struinden we van CS naar de Bagels & Beans en via de andere kant van de straat terug naar Centraal. In de tussentijd schoten we foto’s in schaduwplekjes. 

Ik maakte portretfoto’s maar ook inspireerde foto’s voor op haar blog. Dan met een notitieboekje, dan met het geweldige boek Big Magic of een close up van allebei. Het was uitdagend, maar heel tof om de verschillende achtergronden uit te proberen. We zaten tegenover Centraal op een pleintje met paarse planten en picknicktafels en daar kwamen mooie foto’s uit. 

We eindigden trouwens in boekhandel Donner. Daar dronken we een colaatje en aten nog wat lekkers, en hadden het over de nieuwe editie van The Indie Awards. Daar verschijnt binnenkort nog wat leuk nieuws over.

Ik wil iedereen op zijn of haar mooist vastleggen. En met Sanne is dit sowieso gelukt! 

Wil je meer zien van Sanne? Check dan haar Twitter, website en haar nieuwe boek ‘De actrice in mij’ 

Klik hier voor de rest van mijn portfolio!

Wil je ook een fotoshoot boeken?


Sanne Hillemans
Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: