Wat kan je in 2023 van mij verwachten?

Wat kan je in 2023 van mij verwachten?

Hallootjes, welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik een huishoudelijke mededeling voor je. Eentje waar jij ook wat aan gaat hebben, denk ik zo, iets meer duidelijkheid. Net als met catalogi van uitgeverijen, vind ik het altijd interessant om te ontdekken wat me te wachten staat qua nieuwe uitgaves. Vandaag vertel ik je niet over mijn nieuwe uitgaves (binnenkort wel meer over mijn schrijfprojecten), maar ik vertel je graag meer over mijn platformen en wat je daar binnenkort kan verwachten. 

Een balans vinden tussen al mijn interesses

De afgelopen jaren is er veel verschillende content van mij verschenen. Persoonlijke content, het leven van een auteur, behind the scenes van mijn bedrijf, game video’s en TikToks… noem maar op. Sinds kort heb ik ook de reisvideo’s weer terug gebracht. Ik vind het superleuk om al deze dingen te doen, net als content voor alle platformen maken. Dan heb ik weer een Reel-kick of een video-kick voor YouTube, dan ga ik weer helemaal aan van de podcast en zo gaat dat hele riedeltje door. 

Wat kan je van mij verwachten in 2023?

Vanaf 2023 ga ik mijn social media anders aanpakken en daar wil ik je graag van op de hoogte brengen. Zie het als een huishoudelijke mededeling. Mijn content is dus best rommelig. Er is overal wel wat te vinden en ik haal er geen structuur meer uit – net als het algoritme van elk platform, oeps. Daarom heb ik een knoop doorgehakt wat betreft alle content. Ik ga niets verwijderen of weghalen, maar ook even niets toevoegen. Ik ga alles aan één platform toewijzen. 

Op mijn blog kun je verwachten… 

Dezelfde content als voorheen. Ik vind het leuk om hier en daar wat te schrijven over ondernemen, het schrijven, persoonlijke updates zoals mijn verjaardag. Ik ga wel minder schrijftips delen en meer boekrecensies, dat vind ik erg leuk om te doen, maar dit wordt vooral blog voor het plezier, niet te gedetailleerd over ondernemen en zaken doen. Zoals je leest, blijft een hoop van de content hier hetzelfde. 

Maar mijn website gaat veranderen! Als je de blogpost Een brief aan 2023 hebt gelezen, weet je dat het mijn doel is om mijn website een make-over te geven. Ik wil namelijk dat het meer een auteurswebsite wordt dan blogproject met allerlei onderwerpen. Spreek ik mezelf dan niet tegen? Jawel, maar voor nu hoeft de content nog niet te veranderen. Dat is iets voor 2024.

Op mijn @femkemeijboom Instagram…

… ga je dit jaar vooral auteurscontent en boeken zien. Een combinatie tussen een auteurspagina en boekstagrampagina, en dan met kleine behind the scenes hoe het is om geld te verdienen als auteur. Dat is wat ik voor @femkemeijboom wil.

Dit ga je hier minder zien: persoonlijke content en zakelijke content.

Dat verplaatst naar: Voor persoonlijke content lees je mijn blog. Voor de zakelijke aspecten kun je de video’s op ‘Femke is Ondernemend Onderweg’ kijken, de podcast ‘Ondernemend Onderweg’ luisteren of @ondernemendonderweg op Instagram volgen. Andere foto’s (fotografie, wegwerpcamera foto’s en meer) zie je terug op het account @femsfilms 

Op mijn YouTube-kanalen bekijk je binnenkort…

… nog dezelfde content. Op mijn Femmechien-kanaal blijven video’s van het streamen verschijnen. Op ‘Femke is Ondernemend Onderweg’ komen af en toe weekvlogs (achter de schermen van ondernemen) en hier en daar een mini reisvlog. De Australië-vlogs zitten erop en er staat voorlopig geen reis op de planning.

Dit ga je op ‘Femke is Ondernemend Onderweg’ minder zien: Reisvlogs zoals Australië. Ook minder gestructureerd, ik heb hier geen content kalender voor. Dit blijft een plezier-project. 

En nu is mijn vraag aan jou: hoe en waar kan ik jou het best inspireren? Ik hoop je graag op een van deze kanalen terug te zien. 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights