Mijn november 2021 maandoverzicht

Mijn november 2021 maandoverzicht

De eerste week van november

Het mooie aan deze maand is dat er zoveel toffe dingen op de planning staan, maar ook dat het op de maandag begon, haha. Mijn Halloween-weekend was te druk en ik merkte dat de hele week. Er waren wat gezondheidsproblemen in de familie waardoor ik een hele hoop haaruitval had van de stress en daardoor vond ik het moeilijk om deze week actief te zijn. Toch schreef ik in de eerste week meer dan 10.000 woorden voor NaNoWriMo. 

Op vrijdagavond reisde ik af naar Rotterdam. Valentijn en Lotte’s boeklancering was die avond in Boekhandel Donner en dat wilde ik echt niet missen. Het was heel fijn om Valentijn na zo’n vier jaar weer te zien na hem vaak te spreken op Instagram en Lotte voor het eerst te ontmoeten. De rest van het weekend deed ik rustig aan, maar op zondag had ik nog een verjaardag van mijn nichtjes en oom die deze week om de beurt jarig waren.

De tweede week van november

Maandag trok ik mijn stoute schoenen aan en heb ik vijf boekhandels in Nederland gemaild om ‘Slashwerk’ onder de aandacht te brengen. Boekhandel Donner reageerde al heel erg snel en ik mocht ’s middags gelijk zes boeken brengen. Wat een ervaring! Ik voelde me echt een hele trotse auteur toen ik de boeken bracht. Donner is mijn favoriete boekhandel dus dit is een highlight! 

Woensdag was een hele speciale dag: ik zou mijn eerste verre solo autorit maken. Sinds een tijdje heb ik een Mini te leen en nu mocht ik ook wat verder rijden dan alleen het oppassen. Dus ik sprak met mijn vader af om daar naartoe te komen en zijn bestelling van ‘Slashwerk’ te brengen. Op de heenweg ging na 15 minuten rijden al een dashboard lampje branden. Stress dat ik had! Het was oranje, ik had een Duitse handleiding en op internet vond ik er helemaal niets van. Uiteindelijk toch doorgereden en bij pap moest ik huilen van de spanning, haha. Drie keer ging het lampje branden, drie ritten daarna. Uiteindelijk kwamen we erachter dat het een lampje was om na het aantal kilometers aan te geven dat hij op controlebeurt moet. Nou, ook weer meegemaakt. 

Op de vijfde dag had ik een hele toffe meeting. Een tijdje terug had ik me aangemeld voor het partnerprogramma van Redux Gaming, een Limburgs bedrijf dat bestaat uit mensen die ontzettend enthousiast worden van games & software en de juiste hardware daarvoor. Aan het begin van de week kreeg ik daar al een positieve reactie op en toen ik vrijdag die meeting had, kreeg ik gewoon al te horen dat ik geaccepteerd was! Ik hoefde me niet nog eens voor te stellen of mijn pitch te geven; ik had al zo’n goede aanmelding gestuurd dat ik door was. En ze zien potentie in mijn streams en ik ben representatief – dus dat heb ik mooi in the pocket. 

De derde week van november

Deze week schreef ik mijn meest aantal woorden in een week voor NaNoWriMo. Ik schreef zo’n 15.000 woorden deze week! Bizar… Ook kwam er een geweldige bestelling van het HMC binnen voor ‘Slashwerk’ en kreeg ik te horen dat het Watersnoodmuseum vijf nieuwe boeken van ‘Jo’ wil hebben. 

Het was een hele chille week! Toen ik woensdag bekendmaakte dat ik de samenwerking binnen had, kreeg ik er ook allemaal hele leuke reacties op. Dat maakte het extra bijzonder!

De vierde week van november

Het was mijn verjaardag deze week! Het was een hele chille dag, precies zoals ik wilde. Cupcakes voor bij de koffie bij oma met mijn oom en nicht erbij, pizza voor avondeten en tijdens de Twitch stream helemaal losgaan. Het was geweldig! Ik mocht Lieke’s cadeau van 3,5 kilo uitpakken, ik kreeg een cadeau van kijker Nathalie, we haalden mijn subgoal en dat betekende 11 bordjes met slagroom in mijn gezicht en daarna twee dikke raids: van mijn favoriete Madestout en Fems. Geweldig! Wat een avond <3

Daar moest ik de rest van de week wel een beetje van bijkomen hoor, haha. Het enige dat ik donderdag aan productiviteit deed was schrijven voor NaNoWriMo en ’s avonds laat twee uur aan de highlights van de verjaardagsstream.

Zaterdag was ik een stuk productiever. Ik tikte de 50.000 woorden voor NaNoWriMo aan en dat betekent dat ik weer een nieuw fantasieboek af heb! Daarna werkte ik aan mijn donatiedoel voor Twitch en keek ik video’s om meer over Twitch en streamen te leren. Ook daar maakte ik weer aantekeningen van. 

Zondag stond er nog een verjaardag op de planning. Mijn neef Toon was jarig en ik kreeg ook nog een verjaardagscadeautje. Dit bleek een zelfgemaakte Rituals adventkalender die ik vanaf die zondag (de 28e) elke dag tot aan kerst mag openmaken. Tot nu toe heb ik al een hele lekkere bodyscrub, bodylotion én Tony Chocolonely Zeezout Karamel Mini. Een hele mond vol, haha.  

De laatste twee dagen van november deed ik niet veel. Ik bereidde me vooral voor op december. Wat mijn doelen voor december gaan zijn, zul je binnenkort op mijn Instagram lezen, maar daarnaast heb ik nog wat extra dingen die ik moet regelen. Ik wil onder andere alvast wat jaar afsluitende administratie doen (daarmee bedoel ik van de twee vorige kwartalen overzichten maken qua omzetcategorieën), veel opruimen om het nieuwe jaar helder te beginnen en een salesplan voor de boeken in 2022 maken.

Hoe was jouw november? Wat ga je doen in december? En ben je al plannen aan het maken voor het nieuwe jaar?  

Volg:
0
Deel:

1 Reactie

  1. 5 december 2021 / 22:25

    Ik zag op Instagram al dat je als een raket ging wat NaNoWriMo betreft, wat knap! En wat leuk dat je neef een zelfgemaakte Ritualskalender voor je maakte. Echt heel origineel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights