Mijn maart 2024 maandoverzicht

Mijn maart 2024 maandoverzicht

Geen intro, gewoon gelijk beginnen, let’s go.

80% van maart was ik ziek…

Ik had het goed te pakken deze maand. ‘s Avonds op 28 februari kreeg ik gigantisch keelpijn en de dag erna was het raak. Koorts, hoofdpijn, rugpijn, keelpijn, snotterig, spugen, de hele rambam. Via mijn nichtje was niet alleen ík ziek geworden, maar ook Anne én onze moeder. Ik lag er 2,5 week uit, Anne drie en mama zelfs vier. Toen ik me wat beter begon te voelen, in week 12, heb ik wat kunnen werken (zoals de podcastaflevering maken) en had ik zowel m’n zusje een nachtje hier als een vriend voor de pc over de vloer, maar dat was het wel. Die week was m’n redding. Ik heb toen namelijk vooruit kunnen werken, want daarna was het weer raak.

Op zondag 24 maart werd ik wakker met keelpijn. Een geïrriteerde amandel, dacht ik nog, heb ik wel vaker last van. Alleen die middag ging het tijdens de stream van kwaad naar erger. Van niet kunnen praten en veel hoesten naar koorts en echt een ontstoken keelamandel. Omdat ik er ervaring mee heb, wilde ik afwachten, maar woensdagmiddag kon ik dan toch bij de dokter terecht. Ik kreeg antibiotica en vervolgens spendeerde ik de rest van maart wéér op de bank. Het duurde even voordat de antibiotica z’n werk deed, dus dat was wel jammer, maar op werkdagen zette ik gewoon door. 

Het was alles behalve prettig. Er zijn zoveel factoren die erin mee hebben gespeeld, waaronder stress en mondhygiëne, maar ik ga het in april nog even rustig aan doen. 

(Er is wel wat meer gebeurd, zoals de nieuwe schutting, nieuwe pc onderdelen, maar ik ben te suf om het allemaal te beschrijven).

Ik las… 

 • Dans van de Maanroos’ van Jami Leigh voor haar boektour! 
 • Daar bleef het bij, ik kon het niet eens uitlezen omdat ik zoveel last van dansende letters had. 

Ik keek…

 • ‘Xo, Kitty’ voor de tweede keer omdat ik ziek was.
 • ‘Wonka’. Eerlijk? Deze film was overhyped. Ik vond ‘m langzaam en een beetje saai eigenlijk. 
 • De Hunger Games prequel. Ik blijf fan!
 • ‘One Day’ op Netflix. Het begon erg langzaam en toen dacht ik dat het redelijk saai was, maar die mening was ook gebaseerd op dat de meeste Netflix originals maar acht of tien afleveringen hebben. ‘One Day’ heeft er zelfs veertien! Toen had ik meer geduld omdat ik wist dat het nog wel spannend kon worden en dat werd het ook. En dat einde, het brak m’n hart!
 • ‘Dead To Me’ op Netflix. Die stond echt al een lange tijd in mijn lijst, maar omdat de beschrijving redelijk saai klonk, heb ik hem nooit aangeklikt. Het is zoveel beter dan dat! Ik heb al meerdere keren met mijn mond wagenwijd open voor de tv gezeten. Alle drie de seizoenen!
 • Daarna begon ik aan ‘9-1-1-’ dat eindelijk weer terug is voor een nieuw seizoen!
 • ‘A Quiet Place on Set: The Dark Side of Kids TV’ docu over de mishandelingen achter de schermen bij Nickelodeon. Dat was echt heftig! 
 • ‘The New Look’ volgt Christian Dior, zijn zus Catharine en Coco Chanel (en ook andere belangrijke ontwerpers) tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

In april 

 • schrijf ik de laatste zes scènes van boek drie (en vogel ik m’n nieuwe ideeën voor toevoegingen uit). 
 • wil ik mezelf trakteren op nieuwe boeken!
 • vieren we mijn nichtjes eerste verjaardag <3 
 • en gaan we naar Pretty Woman The Musical!

Hoe was jouw maart?

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights