De boeklancering van Slashwerk!

Hoera! Mijn nieuwe boek Slashwerk is uit! Vanaf vandaag is Slashwerk te koop. Dat gaan we natuurlijk goed vieren samen. 

Wat betekent Slashwerk?

Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Wil je als zelfstandig ondernemer aan de slag en je eigen empire opzetten? Of ga je voor een startersfunctie bij een tof bedrijf en de carrièreladder beklimmen? Ik twijfelde lang tussen beide opties, maar dat hoeft niet.

Als oud-student herken ik de struggle; niet weten wat je met je leven moet nu je eindelijk, na jaren strijden, je diploma vast hebt. Er zijn zeeën van tijd, maar de volgende fase van het leven staat voor de deur.

In Slashwerk vertel ik je hoe het is om binnen de huidige tijdsgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten.

In dit boek leer je:

  • Een balans te vinden tussen werken, ondernemen en een studie.
  • Positief opvallen als sollicitant en ondernemer.
  • Dat je het waard bent om jouw ideale leven te creëren/leiden.

Ben je er klaar voor om je eigen weg te kiezen? 

Zowel fysiek als digitaal beschikbaar

Ik heb er dit jaar weer voor gekozen om het boek te laten drukken én als e-book aan te bieden. Het bewonderen van een fysiek exemplaar is alleen al een droom, maar ik wilde de digitale lezer niet buitensluiten. Je kunt het boek nu al aanschaffen. Je bestelt de paperback van Slashwerk voor €19,99. Het e-book is te bestellen voor €9,99. 

Bekijk de feestelijke aankondigingsvideo

Een klein dankwoord

Het boek zou niet kunnen bestaan zonder mijn moeder die mij de ruimte gaf om te ondernemen, maar ook Sanne Hillemans als redacteur en binnenwerk vormgever, Anne van Studio Solveig voor de prachtige omslag, Iris Zaagman voor mijn auteursportret, Veronique van Veronique’s Boekenhoekje voor de goodies en je geweldige motivatie, en de geweldige vrouwen die ik heb geïnterviewd voor het boek. Bedankt Nikki Pommer, Sanne Hillemans, Mandy van Rossum, Mirjam Hoekstra en Anne Hospers dat je jouw verhaal met mij en elke lezer wilde delen. 

Hoe gaan we dat vieren?

Feest vieren doen we vandaag samen! Ik ben de hele dag actief op Instagram met behind the scenes, leuke acties en hoe ik thuis feest vier. Maar ‘s avonds ga ik ook live op Twitch om samen met jou de boeklancering te vieren. Vanaf 18.00 uur kun je al je vragen sturen, kletsen we over het schrijf- en uitgeefproces en lees ik een stukje voor uit het eerste hoofdstuk van Slashwerk.

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights