Tijd om te kletsen: een levensupdate

levensupdate

Het is tijd om bij te kletsen. Na een lange tijd geen persoonlijke update te hebben gegeven over mijn dagelijks leven, is het vandaag wél zover. In deze levensupdate video zit ik fijn op de grond van mijn slaapkamer en klets ik met je over hoe het gaat. Van schrijven en ondernemen tot streamen en hoe het is om een podcast te hosten. Natuurlijk beantwoord ik ook de vraag hoe het persoonlijk met me gaat. Lees verder voor een korte introductie voor elk onderwerp, maar bekijk vooral de video voor alle details. 

Levensupdate #1 – Schrijven

Na maanden lang niet schrijven, ben ik dan eindelijk weer begonnen. De laatste keer dat ik iets schreef, was afgelopen november. Dat is inmiddels bijna zeven maanden geleden. Het kriebelde al een tijdje. Evenals de twijfels die lang niet schrijven met zich meebrengen. Wil ik dit nog wel? Kan ik nog wel schrijven? Moet ik dit ook publiceren (net als ‘Jo’ en ‘Slashwerk’)? De antwoorden op deze vragen hoor je in de video.

Levensupdate #2 – Ondernemen

Dit jaar tik ik mijn derde jaar ondernemen aan. Dat is ook in november. Op zes november sta ik drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daar ben ik heel trots op. Maar ik kan ook eerlijk zeggen dat ik nu op een punt ben dat ik niet helemaal weet wat ik met mijn bedrijf wil. Dan bedoel ik qua diensten, qua tijdsverdeling, qua toekomst… en die twijfels vallen soms zwaar. Dus gooi ik alle ‘verplichtingen’ even uit de deur, focus ik alleen op mijn klanten van dienst zijn, nieuwe klussen zoeken en schrijven. Tot Australië. Daarna is het winter en kan ik rustiger stilstaan bij mijn volgende stappen.

Ga jij je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Lees hier mijn gratis e-book voor hoe jij je nu alvast kan voorbereiden: 5 fouten die je kunt mijden

Update #3 – Streamen op Twitch

In de video geef ik een hele korte levensupdate over streamen op Twitch. Ik heb er al vaker over geblogd: over waarom ik stream en hoe het is om een jaar te streamen. Binnenkort wil ik er ook nog een podcast aflevering van maken, waarin ik al je vragen beantwoord over wat het is, waarom ik het doe en wat ik eruit haal. Voor nu vertel ik je graag over welke spellen ik speel.

Levensupdate #4 – Podcast hosten

De podcast! Tjongejonge, als ik ergens heel blij mee ben, dan is dat wel het starten van mijn podcast. De levensupdate video is grotendeels gemaakt voor mijn oudere kijkers, die via mijn vorige kanaal zijn gekomen, maar ook voor alle nieuwe kijkers om je een update te geven van wat er op dit moment speelt. En dat is mijn nieuwe project: de Ondernemend Onderweg Podcast

Update #5 – Hoe gaat het persoonlijk?

Ik hou van persoonlijke topics. Ik vind het belangrijk om open te zijn over hoe het gaat. Wanneer er iets speelt (zoals verlies) dan wil ik daar open in zijn. Maar als ik eerlijk ben, weet ik niet altijd even goed wanneer ik nou iets ‘voel’. Daar wil ik het met je over hebben. Ik zit een beetje vast en kijk daarom extra uit naar de stiekeme update zes, reizen naar en door Australië.

Bekijk hieronder hoe het écht met mij en mijn bedrijf gaat in deze kletsvideo:

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal.

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights