Mijn TBR voor 2023

Mijn TBR voor 2023

Ik lees en ik schrijf. Ik schrijf en ik lees. Nooit tegelijkertijd, maar altijd hand in hand. Ik vind het heerlijk om zoveel mogelijk te lezen en meer te leren over bepaalde onderwerpen. Zo staan er altijd boeken op mijn TBR, mijn ‘to be read’-stapel. Mijn stapel voor 2023 is al best groot en blijft groeien. Vandaag introduceer ik de tien boeken die op mijn TBR voor 2023 staan. 

Vorig jaar stelde ik een extra leesdoel voor mezelf: evenveel non-fictie boeken lezen als fictieboeken. Beide soorten kunnen heel leerzaam zijn, maar af en toe uit een wereld stappen door non-fictie te lezen en over specifieke onderdelen meer te kunnen leren is ook iets moois. Daarom wil ik ongeveer 50/50 fictie en non-fictie lezen. Als het aan het eind van het jaar niet 50/50 is, dan is dat ook niet erg, maar de intentie staat.

De 10 boeken die op mijn TBR staan voor 2023:

Unsinkable – Lotte van den Noort

Wild – Cheryl Strayed

Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen

Eetgestoord – Charlotte Simons

Een steekje los – Iris ter Haar

Op het einde gaan ze allebei dood – Adam Silvera (Rainbow edition)

(Dit zijn allemaal affiliate links)

Deze boeken verschijnen dit jaar maar staan al op mijn TBR:

  1. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, ik ben de lelijkste van het land – Maaike Schmitz (februari, Blossom Books)
  2. Het penthouse – Lotte Boot (maart, Blossom Books Shortie)
  3. Unlikable – Lotte van den Noort (april, Hamley Books)
  4. Het land der runen – Valentijn Ringelberg (voorjaar, Cauldron Books)

Doe ik mee met een leeschallenge?

Yes! Mijn leesvoortgang hou ik graag bij op Goodreads. Daar vul ik ook mijn leeschallenge in. In 2023 wil ik minstens twaalf boeken lezen. Dat houdt in, zes fictie en zes non-fictie. Ik kom al een heel eind met de boeken hierboven, zeker omdat ik de eerste zes op de lijst al in huis heb. Die kocht ik namelijk met mijn verjaardag in november, toen ik vijfentwintig kaarsjes mocht uitblazen. De andere boeken ga ik pre-orderen zodra het kan. Dat vind ik altijd zo’n cadeautje, plots een boek op je mat zodra het uitkomt. Een cadeautje aan je toekomstige zelf! 

Welke boeken staan er op jouw TBR?

Ik hoor graag welke boeken op jouw leeslijst staan voor 2023. Lees jij vooral contemporary, thrillers of een ander genre? Het lijkt me leuk om via jou nieuwe boeken te leren kennen. 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights