‘Jo’ en ‘Slashwerk’ nu beschikbaar via Kobo en Kobo Plus

‘Jo’ en ‘Slashwerk’ nu beschikbaar via Kobo en Kobo Plus

Hoera, ik heb een leuk boeknieuwtje! En niet één, maar twee! Lees jij wel eens digitaal, op je telefoon of Kobo e-reader? Dan is dit nieuwtje iets voor jou!

Vanaf nu zijn ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ ook via Kobo en Kobo Plus te lezen

Dankzij de social mediasamenwerking met Kobo Writing Life ontdekte ik de mogelijkheid om mijn e-book exemplaren via KWL aan te bieden. Hoe tof is dat? Eind december zette ik de boeken al online via de gratis publicatietool, maar nu kan jij ze ook lezen. Dat niet alleen! Dankzij deze samenwerking kun je het e-book exemplaar van beide boeken ook via Bol aanschaffen. 

De boeken zijn gratis te lezen als je Kobo Plus hebt. Dus waar wacht je nog op, zet ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ op je digitale TBR voor 2023. Ik zou het superleuk vinden als je me tagt in je leeschallenge! 

Waar gaat ‘Jo’ over?

‘Oma heeft zoveel meegemaakt, daar kun je een boek over schrijven.’ Jaren na de eerste keer dat dit idee geopperd werd groeit nieuwsgierigheid uit tot een plan om dit boek te schrijven. Auteurs Joke en Femke willen begrijpen welke wortels ze hebben en hoe hun oma geworden is tot de vrouw die ze vandaag de dag is. Welke ervaringen hebben deze familie gevormd? Wat verklaart hun ondeugende karakter? Wat maakt dat Jo zo’n sterke vrouw is geworden? Deze biografie volgt het verhaal van Jo Sala-Pollemans, die als jong meisje haar weg moest vinden tijdens historische momenten zoals de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp. Het ene obstakel na het andere volgde, terwijl Jo niets liever dan een normaal meisje wilde zijn dat naar school kon. Uiteindelijk maakte dit haar de sterke vrouw die ze nu is; de oma die Joke en Femke kennen. 

Een review achterlaten? Dat kan via Kobo, Goodreads en Hebban.

Waar gaat ‘Slashwerk’ over?

Een boek over je ideale carrière – op jouw manier! Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Wil je als zelfstandig ondernemer aan de slag en je eigen empire opzetten? Of ga je voor een startersfunctie bij een tof bedrijf en de carrièreladder beklimmen? Ik twijfelde lang tussen beide opties, maar dat hoeft niet. Als oud-student herken ik de struggle; niet weten wat je met je leven moet nu je eindelijk, na jaren strijden, je diploma vast hebt. Er zijn zeeën van tijd, maar de volgende fase van het leven staat voor de deur. In Slashwerk vertel ik je hoe het is om binnen de huidige tijdsgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten.

Een review achterlaten? Dat kan via Kobo, Goodreads en Hebban.

Of liever een fysiek exemplaar?

‘Jo’ bestel je hier.

‘Slashwerk’ bestel je hier

Ik ben heel benieuwd wat je van deze blog vindt. Laat je het me weten in de reacties of via Instagram op @femkemeijboom

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights