Hoera! 2 jaar van ‘Slashwerk’ (nu met gratis verzending actie)

Hoera! 2 jaar van ‘Slashwerk’ (nu met gratis verzending actie)

Het is september en dat betekent dat het feest is voor ‘Slashwerk’! Over enkele dagen is het boek alweer twee jaar uit. Om dat te vieren heb ik besloten de hele maand september een gratis verzending-actie te houden. Blijf vooral lezen voor de speciale code! 

Drie jaar geleden studeerde ik af

Het voelt nog niet eens zo lang geleden sinds die laatste (akelige) tentamenweek en het inleveren van mijn afstudeeronderzoek. Dat komt waarschijnlijk door de lockdown, waardoor een hoop jaren zijn samen geplet. Toch heb ik dat befaamde papiertje in huis: mijn associate degree diploma. 

Ik leefde naar de diploma-uitreiking toe, zat niet lekker in mijn vel en kon niet wachten om dit jaar af te sluiten – het enige hoogtepunt dat najaar was de verschijning van ‘Jo’. Ik voelde zoveel druk om als “fatsoenlijk” mens een baan in loondienst te vinden, terwijl ik eerst als ondernemer aan de slag wilde. Het was een rare periode, maar als ik er nu op terugkijk, sta ik ervan te kijken dat ik dat al durfde terwijl ik nog maar net negen maanden ingeschreven stond bij de Kamer van Koophandel. 

Als kers op de taart kreeg ik een breakdown door die stress. In een laatste poging om mijn gevoelens over het niet in loondienst willen werken en juist als creatieve ondernemer door het leven te gaan, schreef ik een boek: ‘Slashwerk’. 

Twee jaar van ‘Slashwerk’

Wat begon als mijn verhaal en een omzetchallenge, veranderde in een behulpzaam, informatief en inspirerend boek: ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’. Dat gebeurde vooral dankzij de bijzondere dames die ik interviewde, vrouwen die in hetzelfde schuitje als ik zaten/hadden gezeten, en doordat het schrijfproces mij ook een transformatie bood. Ik werd zelfverzekerder als ondernemer.  

Nu is het jouw boek. Voor jou. Om te ontdekken waar jouw interesses liggen, wat je toekomst je kan brengen en waar jouw vragen en twijfels liggen, zodat je deze met beide handen kan vastpakken en kan aanpakken. Kan trotseren. 

Wat kun jij van ‘Slashwerk’ leren? 

Het boek is opgedeeld in meerdere onderdelen, waarvan de helft tips en adviezen zijn waar jij mee aan de slag kunt. Een deel gaat over opvallen als sollicitant, over je bedrijfsplan als ondernemer schrijven, maar ook juist wanneer je tijdens je studie of bijbaan wil starten als freelancer en het dus wil combineren; zoals een slasher.

Sollicitanten en loondienstmedewerkers leren van ‘Slashwerk’:

  • Advies over het schrijven van een sterke sollicitatiebrief en motivatiebrief. Hierin neem ik het advies van mijn opleiding mee en combineer ik mijn eigen ervaring, van tien bijbaantjes voordat ik begon met ondernemen
  • Hoe je een “kruiwagen” krijgt bij je ideale werkgever, oftewel hoe je kan netwerken binnen het bedrijf waar je graag zou willen werken.
  • Hoe een recruiter sollicitanten werft en hoe jij het beste kan opvallen bij een recruiter.

Freelancers en ondernemers leren van ‘Slashwerk’:

  • Je missie en visie bepalen;
  • Je uurtarief vaststellen;
  • Op eigen benen staan en je intuïties durven te vertrouwen. 

Dit is wat slashers leren van ‘Slashwerk’ 

  • Goede timemanagement, vijf ervaringsdeskundigen geven je hun tips;
  • Het recept van een burn-out, en hoe je hiervoor kan waken;
  • Dat er niets mis is met je mening veranderen en terugkomen op eerdere beslissingen, zodat je de beste keuzes voor jezelf kan maken. 

Wil jij gratis verzending?

Dan kan ik je maar één ding vertellen: Bestel het boek nu in de webshop! De hele maand september krijg je bij elke bestelling gratis verzending. Vergeet bij het afrekenen niet om de volgende code in te vullen: verzending0 en dan vliegt die €4,15 zo van de rekening af. 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights