Mijn oktober 2022 maandoverzicht

Mijn oktober 2022 maandoverzicht

Ik durf wel te zeggen dat ik in oktober elk seizoen wel heb meegemaakt. Het zomerse weer in Sydney (het was de lente, maar voelde voor mij als de zomer), ook enorme herfst in Sydney op de laatste regenachtige dagen, vervolgens thuis ook weer de bijna-winterse kou en spontaan ook nog zonnige dagen die leken op de lente. Nou, ik ben weer thuis! 

Dit was oktober

 • De laatste dagen in Sydney (Chinese Garden of Friendship, Manly bezoeken, de Coogee to Bondi wandeling van 6 kilometer maken, flink natgeregend worden, hihi)
 • Thuis ontvangen worden met een heerlijke lunch bij oma
 • De volgende dag het Geregistreerd Partnerschap van mijn zusje vieren <3 
 • De dag dáárna langzaam aan het werk gaan
 • Gelijk een nieuwe social media samenwerking starten met Denise van de Broâdbus
 • De novemberfeest-actie opzetten
 • Mijn nieuwe boek voor het eerst sinds twee maanden lezen
 • Vervolgens ook versie 2 starten
 • Beginnen aan de vlogs van Australië
 • Én als klapper op de vuurpijl: twee nieuwe kennismakingen voor social media plannen.

Voor en na Australië

Voordat ik naar Australië ging, had ik een missie voor de reis: terugkomen met dé volgende stap voor mijn bedrijf, want ik zat van tevoren een beetje vast. Ik leerde al vlug dat ik dat niet van mezelf kon vragen en tegelijkertijd kon genieten. Daarom liet ik die wens al los voordat ik überhaupt vertrokken was. Nu ik terug ben, vallen verrassend genoeg een hele hoop puzzelstukjes op de juiste plek en zit er voor het eerst sinds maanden weer vaart in de zaak. Ik weet beter wat ik wil (nog niet helemaal) en ben dankbaar voor mijn nieuwe klanten, waardoor ik me ook minder druk maak om de toekomst. 

Gek hoe het dan allemaal kan lopen, of niet? 

De best-beluisterde aflevering van de Ondernemend Onderweg Podcast was:

In oktober verscheen er maar een aflevering voor mijn podcast en dat is de aflevering waarin ik vertel hoe ik terug in de workflow kwam na vijf weken vakantie. Ik geef je mijn handvatten om het zowel vooraf als achteraf goed aan te pakken en vertel je vooral wat voor mij wel en niet gewerkt heeft. 

Dit staat er in november op de planning:

 • Mijn 25e verjaardag vieren
 • De tweede versie van mijn boek afmaken zodat het naar mijn eerste lezer kan
 • Mijn content kalender voor 2023 maken (en de eerste content schrijven)

Hoe was jou oktober?

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights