Mijn april 2024 maandoverzicht

Mijn april 2024 maandoverzicht

Ola, we duiken er gelijk in!

Boek 3 is nu echt af!

Het kostte me veel moeite (omdat ik in maart zo ziek was), maar de eerste versie van het derde boek staat op papier. Het werk is voorlopig echt nog niet gedaan, maar de eerste versie is altijd het moeilijkste. Ik besloot ook nog vier extra scènes erbij te schrijven, om wat andere stukken beter op elkaar te laten aansluiten. Half april lukte het eindelijk om het af te ronden. 

Daarnaast maakte ik ook bekend dat ik een nieuw boek ga uitgeven! Superspannend, allemaal! Hieronder meer informatie, maar de grootste tip: Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor alle updates.

Ik bezocht het Depot van Boijmans met Soof

Soof is Sophie Theunissen, een van mijn goede vrienden, leren kennen via social media. De laatste keer dat we elkaar gezien hadden was in 2020, terwijl ik dacht dat het nog maar twee jaar geleden was. Dat waren er vier! We hadden in Rotterdam afgesproken. We wilden graag het Depot van Boijmans van Beuningen bezoeken en daarvoor ook lunchen. Ik had Soof ook gevraagd of ze (uiteraard betaald) wat nieuwe foto’s van me kon maken voor op de socials en voor professioneel gebruik. Het was mega gezellig, maar het depot? Die viel tegen.

Op social media wekt het depot de indruk dat je ook echt bij de stellingen met kunstwerken en schilderijen kon komen. Eenmaal daar was het alleen maar vierkantjes lopen tot je weer verder naar boven klom, door donkere ramen naar opgesloten stellages met kunstwerken kijken en zelf de lamp aan moeten doen en uiteindelijk maar drie ruimtes met “kunst”. De bovenste zaal was wel mooi, daar werden schilderijen gepresenteerd op ezels van glas. Het depot krijgt van mij echt een 5/10 qua inhoud, het was echt teleurstellend. Die score zakte nog! Het personeel was zo onvriendelijk, dat we het er net een uur uit hebben gehouden. Niet voor herhaling vatbaar! 

Een nachtje naar Groningen voor Palmslag

Op donderdag 25 april was het weer zo ver: ik mocht een dag/nacht naar Groningen voor mijn werk. Het was net zoals altijd een goede wereldreis, eerst vier uur heen en dan wat uurtjes werken op kantoor, maar anders dan de vorige keer ging ik nu niet op dezelfde dag direct terug. Ik bleef een nachtje! We gingen namelijk uit eten voor het afscheidsdiner van mijn collega Esther. Daarna deden we zelfs een bierproeverij bij Proeflokaal Mout. Voor mij werd het half 2 ‘s nachts, niet al te laat, want de volgende dag had ik een gezellige lunchdate in Rotterdam. 

Ik las… 

  • ‘De Geest van Versailles’ van Emelie Arents (die stond al een lange tijd op mijn verlanglijst maar toen ik hoorde dat de tweede druk eraan zat te komen, heb ik deze snel nog gekocht én in drie sessies van een uur uitgelezen)
  • ‘Het is hier helemaal (niet) perfect!’ van Carlie van Tongeren. Mijn eerste Carlie boek! Ik volg Carlie al een tijdje met heel veel plezier op social media en laatst kwam ik per ongeluk haar boek tegen in de ramsj in de Libris van Breda. Gelijk meegenomen en in het zonnetje gelezen! 

Ik keek…

  • ‘The New Look’ de laatste twee afleveringen.
  • ‘The Hundred Foot Journey’ 
  • Daarna bleef het, naast de series die ik altijd kijk (9-1-1, de drie Chicago-shows en Not Dead Yet), eigenlijk even stil qua films. 
  • Aan het eind van de maand begon ik weer opnieuw aan ‘Poldark’! 

In mei… 

  • komt Sanne Hillemans een paar dagen op bezoek!
  • ga ik het proeflezerfeedback voor mijn derde boek verwerken.
  • start ik waarschijnlijk een nieuwe herschrijffase…

Hoe was jouw april?

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights