Mijn mei 2018

Mijn mei 2018

Mei was de maand van mijn eigen fotochallenge, het aftellen naar de vakantie en centjes verdienen op mijn werk. En een opdracht maken voor een vervolgopleiding. En schrijven. En lezen. En niet vloggen. Maar gelukkig wel op stap met Nienke en Ismay. Mei was een beetje een rommeltje. Ik had niet alles op een rijtje, had een super productieve twee dagen en toen weer een slump en zweefde maar een beetje tussen de dagen. Tijd om terug te blikken.

Gevoelsmatig • Floating?

Deze maand stond ik bijna niet stil bij hoe ik me voelde. Ik moest meer werken dan normaal en zat vast met het schrijven. Ik heb het gevoel dat ik het schrijven te veel probeer te forceren? Misschien dat ik daarom ook wat zweveriger en afwezig was. Ook telde ik veel af naar het eind van de maand, omdat ik op 6 juni eindelijk op vakantie ga. Het was zo’n wishing away time-kind of month. Dusja

Beeld • Catfish the movie, Captain America: Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Civil War, Black Panther, Doctor Strange, Red Sparrow, Fifty Shades Freed, Captain America: The First Avenger, San Andreas, The Kissing Booth

Als je je soms afvraagt, Fem, waarom keek jij de allereerste Avenger/Marvel film als laatste, en als je mijn april update hebt gelezen, Spider-Man: Homecoming als eerste? Tja, dat weet ik ook niet zo goed. Spider-Man keek ik voor Tom Holland, en toen kwam Infinity War uit en wilde ik alles volgens de tijdlijn kijken. In het begin dacht ik, ik sla de Captain America films over want ik vind hem een beetje arrogant (hihi). Maar toen kwam ik een leuke quote tegen van Peggy Carter, en ik vroeg mijn achterneef welke film dit was. Laten we maar zeggen dat hij me een beetje voor gek verklaarde dat ik The First Avenger nog niet had gezien… Een echte review voor deze films zal ik niet kunnen geven, zonder spoilers los te laten, daarom zeg ik slechts: kijk deze films. En sowieso vóór je naar Infinity War gaat. Trust me.

Dan keek ik ook Red Sparrow, de nieuwste film van Jennifer Lawrence. Man, she’s a killing machine. En het was geweldig om te zien. Haar personage zat zo goed in elkaar. Het was badass.

Voor de films kwamen, had je de boeken van de Fifty Shades. Die heb ik gelezen, dus leek het me leuk om ook de films te zien. Daarom keek ik deze maand de laatste film, Fifty Shades Freed. Er had naar mijn zin wel wat meer actie in mogen zitten. En minder spoilers in de trailer… Maar in het algemeen was de film wel leuk om te zien.

Met nog zo’n tien dagen in de maand over, moest ik nog twee films kijken om het aantal van april te overschrijden. En ja! Dat lukte! De laatste drie films die ik keek waren San Andreas en The Kissing Booth met Joey King. Weet je nog, het schattige kleine meisje met de korte bob in de film met Selena Gomez, Ramona and Beezus? Daarna keek ik nog de nieuwe film met Oprah, Chris Pine en Reese Witherspoon: A Wrinkle in Time. En OMGG, aaaaaaanrader!

Vriendinnetjestijd  Nienke en Ismay

Ik sprak eindelijk weer met de meiden af! We maakten plannetjes voor onze vakantie in Delft en kletsten er op los in de groepsapp. De laatste keer dat we elkaar zagen was met kerst in Rotterdam. It’s been too long! Verder kreeg Ismay heel leuk huisje-boompje-beestje nieuws en daarmee wil ik je nog een keertje feliciteren! Haar enthousiasme inspireerde me zelfs voor een beginnetje voor een nieuw project, yay! En ik bewerkte twee van mijn favoriete portretfoto’s die ik maakte, die je hierboven kan zien 🙂 Nienke droeg het gegraveerde bedeltje dat we van Ismay hebben gekregen en hielp me er aan herinneren dat ik *nog steeds* een ketting moet halen zodat ik ‘m ook kan dragen, haha.

Mei goals • persoonlijk, carrière en Instagram 

Soms moet je je niet zo strak vasthouden aan je doelen. Ze kunnen verstikkend zijn. Ik wilde deze keer mijn persoonlijke doelen van april herhalen, maar dan iets lastiger. Twee keer per week touwtje springen en buikspieroefeningen doen. Dat laatste lukte wel, maar dat eerste niet. En volgens mij ook niet twee keer per week… Voor carrière koos ik extra scenes verzinnen voor versie twee van LIS. Ik heb een concept, maar ik heb ook over een andere (drastische) verandering getwijfeld. We zullen zien… En ja, Instagram weer. Ik wilde foto’s maken voor mijn Instagram fotochallenge, hier kan je alle highlights van de challenge terugkijken, en dat lukte. En ik wilde ook graag de 600 volgers behalen. Kaching!

Zoals je wel kan zien is deze blogpost erg kaal. Omdat ik niet zo veel gedaan heb deze maand, laten we mei maar lekker links liggen. Het is nu echt aftellen tot Nienke, Ismay en ik naar Edinburgh gaan. NOG VIER NACHTJES SLAPEN OMG. Hoe was jouw mei?

Liefs,
Femke

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights