Mijn augustus 2017

August met zijn hete temperaturen en zijn vele leuke avonturen. Er stond weer genoeg op de planning deze maand en het is tijd dat ik jullie weer eens update. Het is dan ook alweer even geleden dat ik hier voor het laatst iets schreef. Mijn laptop is kapot is niet echt meer een excuus. Het is tijd wat ik te kort kom omdat ik niet echt plan – daar heb ik een boek over gelezen! Maar laten we eerst eens terugkijken op augustus.

Tijd gaat zo snel voorbij. We vierden oma’s verjaardag op de dertiende, en dertien dagen later kreeg ik een berichtje dat ik een nieuw achternichtje er bij heb – terwijl de aankondiging echt geen zeven maanden geleden lijkt! Dit nieuws maakte me heel erg blij.

Gevoelsmatig • druk, gemotiveerd, gezond

Drukdrukdruk, bijna al mijn tijd gaat op aan verhuizen en werken bij mijn nieuwe baan. Het is goed plannen hoor! Bij de vorige verhuizing duurde het ongeveer 9 maanden voor ik me op mijn plek voelde, en de verhuizing daarvoor duurde bijna twee jaar. Ik had hierdoor ook een flinke schrijfdip. Maar ik heb zo het idee dat ik me heel snel goed ga voelen op mijn nieuwe kamer!

Gezond? Wat is dat nou voor gevoel? Nou, ik voel me gewoon goed. Ik ben weer in beweging op mijn werk en bij het verhuizen en ik zit lekker in mijn vel, I feeeeel good.

Dit was een hele verrassing. Toen ik mijn koffer opende om kleding in te pakken, kwam mijn geboorteknuffel tevoorschijn. Ik moest er hard door lachen!

Beeld • How to Be Single

Dit is de enige film die ik deze maand heb gezien. Tja, ook weer zo’n kwestie van ‘mijn laptop is stuk’. Een film die ik al tijden uitstel om te kijken omdat hij echt slecht leek, maar achteraf een goede boodschap heeft voor meiden. Ik kijk wel veel meer tv de laatste tijd. Discovery Channel is echt mijn guilty pleasure.

Boeken • Almost Adulting en Get Your Sh*t Together

Beide boeken kregen drie sterren. Ze lazen behoorlijk snel weg, en dat is fijn. Ik nam ze gewoon mee naar mijn werk om ze in de pauze te lezen.

Stiekem ga ik dit uitzicht wel missen na het verhuizen. Het ziet er steeds zo inspirerend uit.

Schrijven • nihil

Ja, nihil. Ik heb bijna niet geschreven in augustus. Ik deed een poging aan het herschrijven van mijn manuscript, maar door de verhuizing en het vele werken ben ik hier niet aan toe gekomen. Wel staan er al enkele proeflezervragen op papier.

Je kan wel merken dat de maand augustus druk was omdat ik niet veel te vertellen heb. Toch wil ik de blogpost met je delen, want het maakt deel uit van mijn dagboek. Om later op terug te kijken.

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights