Mijn september 2023 maandoverzicht

Mijn september 2023 maandoverzicht

Normaal gesproken vertel ik een hele hoop in mijn maandoverzichten. Vandaag is dat anders. Er zijn slechts drie lijstjes aan tekst. Hoe dat komt? Ik ben versleten. Versleten van negen weken klussen, twee weken verhuizen/sjouwen/bouwen maar gelukkig lijkt er eindelijk een eind aan te komen. Vanaf half oktober komen we verhuisvlogs online, I promise. Voor nu: veel leesplezier.  

Ik las…

 • ‘Bloedjuweel’ van Lotte van den Noort, toen Lotte vertelde dat er een laatste druk komt van haar selfpub boek, moest ik er zelf eentje bestellen! Nu is mijn Lotte-verzameling compleet. Check Lottes webshop voor een laatste limited edition!! 
 • ‘In het honderd’ van Marijke Vos (ebook only)
 • en ik pre-orderde de Nederlandse versie van Tamara Arts’ nieuwe boek: ‘Dark and Twisted Souls’ (dat kan nog tot 15 oktober, er komt alleen een Nederlandse editie bij 150 bestellingen). 
 • Als laatste boek begon ik in ‘Met klinkende munt’ van Marijke Vos, het tweede deel in haar zesdelige detective serie. 

Ik keek…

 • ‘Love at first sight’ en laat me je vertellen: DEZE WAS GEWELDIG. Het is een beetje cliché, maar toch ook zó anders en uniek en grappig. Er kwamen dingen voorbij die ik nog nooit in films heb gezien. 
 • Blue Zones op Netflix over de mensen die 100 jaar worden.
 • ‘Letters to Juliet’ 
 • ‘Tanged’, ik merk enorm dat ik me nog niet kan concentreren op langdurige content zoals films die ik nog niet gezien heb, dus kijk ik films terug die ik al vaker heb gezien. 
 • Toch begon ik, na veel nieuwsgierigheid, aan ‘Queen Charlotte’, een spin-off van Bridgerton. Die serie had nooit mijn aandacht getrokken, maar toen ik laatst een Funko Pop van Queen Charlotte zag, werd ik weer aan de serie herinnerd. Ik heb echt genoten van de zes afleveringen! 

In oktober 

 • ga ik weer schrijven!
 • ga ik zoveel mogelijk opdrachtgeverwerk vooruit werken (voor sommigen zelfs tot februari) zodat ik kerstvakantie kan houden in december. 

Hoe was jouw september? 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights