Ik ga een nieuw boek uitgeven!

Ik ga een nieuw boek uitgeven!

Ja, echt waar: je hebt het goed gelezen. Ik ga dit jaar nóg een boek uitgeven. Totaal onverwachts, dat geef ik toe, maar ik heb er heel veel zin in. Hieronder lees je alle ins en outs.

Ik ga een derde boek uitgeven!

Een tijdje terug schreef ik dat ik meedeed met de schrijfwedstrijd voor Best of YA (of misschien heb je de vlog wel gezien). Hoewel ik de longlist niet behaalde, was ik nog steeds erg enthousiast over dit korte verhaal. Ik vond het eerlijk gezegd zonde om niets met dit boek te doen. Dus het idee om het ook weer in eigen beheer uit te geven, maar dan als e-book via Kobo Writing Life te doen. 

Waar gaat je derde boek over?

Al sinds het schrijfproces van ‘Jo’ wil ik zo graag een fictieve variant van haar verhaal tijdens de Watersnoodramp schrijven. Toen we er tussen 2018-2020 mee bezig waren, beschreef ik bepaalde momenten soms wat gedetailleerd en oma zei “dat moet eruit”. Bij een biografie moet je natuurlijk wel bij de feiten blijven. Maar ik kon het niet loslaten. Het was voor mij dan ook al snel logisch dat ik dit onderwerp wilde gebruiken voor de schrijfwedstrijd. Hieronder een sneak peek van de flaptekst!

“Wat doe je als het water door de brievenbus komt en een vloedgolf álles wat je ooit liefhad wegspoelt?”

Wanneer komt het boek uit?

Eerst wilde ik het boek in februari uitgeven omdat dat logischer is vanwege de herdenking van de Watersnoodramp. Maar ik wilde eigenlijk ook wel iets speciaals doen voor deze november. In de eerste week van november ben ik namelijk vijf jaar zelfstandig ondernemer! Dat is toch een reden voor een feestje? Dus nu heb ik ervoor gekozen om het boek die week uit te geven. De specifieke datum maak ik later bekend

Wil jij op de hoogte blijven?

Elke maand schrijf ik een update over het schrijfproces in mijn nieuwsbrief. Alle lezers krijgen vroegtijdig de titel, flaptekst én de omslag te zien. Soms zit daar zelfs wel twee maanden tussen! Dus wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

Lief schrijversdagboek,

Wist je dat je mijn schrijversdagboek kon lezen? Maandelijks vertel ik je mijn diepste geheimen – grapje, ik vertel je over de nieuwste updates van mijn schrijfprojecten.

Wil jij mijn schrijversdagboek lezen? Dan krijg je maximaal twee keer per maand een brief in je mailbox met updates voor nieuwe boeken, speciale acties in de webshop en krijg je als eerste de nieuwe weggevers cadeau! Misschien verklap ik hier en daar toch alvast een geheim, zoals de wanneer je mijn nieuwste boek kunt verwachten *knipoog*

In de tussentijd lees je mijn boek 'Slashwerk':

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights