Mijn tweede boek is naar de drukker!

Mijn tweede boek is naar de drukker!

Nog geen jaar geleden stond ik op hetzelfde punt: oma’s bigrafie ging naar de drukker. Nu is mijn negende geschreven verhaal alweer naar de drukker, dat wordt mijn tweede publicatie. Dat is bizar. Maar wat nu? Wat nu verder? Wanneer is de boeklancering?

Waar gaat dit boek over?

Op 12 september 2020 had ik een slechte dag. Ik was niet gelukkig met het leven dat ik op dat moment leidde. Na het afstuderen was ik begonnen met het solliciteren en dat zat een beetje tegen. Tegerlijktijd stond ik met mijn andere voet in de ondernemerswereld. Ik probeerde van beide walletjes te eten – onsuccesvol. Ik kon niet mijn volledige aandacht op het ondernemen storten omdat ik heel erg beïnvloed werd door buitenaf, maar ik kon ook niet 100% enthousiast zijn in mijn sollicitaties. Ik wist niet goed wat ik wilde, terwijl ik ook precies wist wat ik wilde. Klinkt dat nog een beetje logisch?

Na de zoveelste afwijzing besloot ik dat het anders moest. Ik besloot dat ik vanaf oktober mijn volledige aandacht aan ondernemen ging geven om daar zoveel mogelijk in te groeien zodat ik daarvan kon leven. Ik had doelen, ik had plannen en wilde alles documenteren in een boek. Dus begon ik de dag erna met pen en papier en kladde ik meer dan tien pagina’s vol met mijn plan.

Zo is het boek tot stand gekomen. En nu gaat hij gewoon naar de drukker, mijn tweede boek (van de negen die ik al geschreven heb)! Wauw! 

Staan de flaptekst en de omslag al online?

Op dit moment staan de flaptekst en de omslag nog niet online. Maar de titel staat wel online! Lees hier de blog terug van ‘Ben je klaar voor de titel van boek 2?’. In de derde de omslag en de week erna kan je het boek pre-orderen. Weet je waar ik ook al druk mee bezig ben? Boekenleggers en bedankkaartjes drukken. De lieve Veronique van Veronique’s Boekenhoekje heeft ze gemaakt. Haar zakelijke website staat ook online!

Wanneer is de lancering?

Augustus is de aftelmaand, september is de lanceringsmaand. Op 1 september heb ik de lancering van het boek gepland staan. Ik twijfelde aan het begin van het schrijfproces of ik het boek wilde lancering in de afstudeer– en examenweken of aan het begin van het nieuwe schooljaar. Dat is die laatste geworden. Aan het begin van jouw laatste schooljaar, al is dat op de middelbare of in een vervolgstudie op het mbo, hbo of de universiteit, word je aangemoedigd om na te denken over je toekomst. Wat ga je doen na het afstuderen? Dit boek kan jou daarbij helpen.

Dan is het nog de vraag of de lancering digitaal of live wordt georganiseerd. Ik weet het eerlijk gezegd nog niet. Voor december 2020 had ik gepland om dit digitaal te doen en daarna elke woensdag live te gaan om meer over het boek te vertellen en mensen te interviewen. Halverwege december kreeg ik een iets groter plan, maar of ik dat uitgewerkt krijg, zie je in september.

Heb jij nog vragen over dit boek of twijfel je wat je na je studie gaat doen? Laat het me weten, misschien kan ik je helpen en tips geven. En wil je nog meer up to date blijven? Volg me dan op Instagram op schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Liefs,
Femke

Wil je als eerste de omslag van het boek zien? Schrijf je dan in voor ‘De brief van Femke’. Mijn nieuwsbrieflezers zullen de eerste zijn die de omslag van dit nieuwe boek kunnen zien. Op elke eerste maandag van de maand ontvang jij jouw brief. Blijf up-to-date! 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights