Mijn november-16

November, wat was je toch weer een te gekke maand! Kijk je mee naar wat mij allemaal bezig hield?

Goeiemorgen! Dit was mijn uitzicht op mijn allereerste schooldag na mijn vrije weken en wat vond ik dit toch mooi om te zien.

img_8176

c5ed6081-eef7-4368-9181-33785ad31d04

Ik deed iets raars, raar maar waar. Ik kocht namelijk een keyboard! Ik oefende al een lange tijd op een app op mijn telefoon maar ik wilde meer! En dat spelen gaat erg goed! Ik word er steeds beter in en vind het nog steeds enorm leuk.

5c7f93fc-cba4-469b-b5a0-27dcf1bbc6bb

De ‘toetsweek’ begon en dat stond voor mij gelijk aan VRIJE WEEK. ‘s Maandags liet ik mijn haar een stukkie korter knippen (Kendall Jenner was mijn inspiratie, haar kortere coup staat haar goed), dronk ik daarna koffie bij mama op het werk en deden we saampjes boodschappen. Alleen op dinsdag moest ik naar school voor drie toetsen en op deze dag begon ik en las ik ook het boek Belevenissen van een Buitenbeetje uit!

d28c53b1-4160-457c-958e-677cf61c3efb

Ja dit ben ik als lieve zus zijnde – kuch kuch. Ik vergat mijn rekenmachine thuis en die had ik nodig dinsdag. Omdat ik toetsen had kon ik niet op Anne reageren en haar berichten resulteerde in een lachbui!

f40e242c-c271-454e-843f-398909131a05

Op woensdagavond 9 november besloot ik alle spellingsfouten uit mijn Nederlands scriptie te halen, ik vond het er enorm cosy uitzien! Donderdag dronk/at ik eindelijk weer eens uit mijn Starbucks mok na de verhuizen. Kippen cup-a-soup for the win!

44ac948a-cc06-4c9a-aa37-235f185cb6d2

Wat ben ik toch slecht in zakken open scheuren als ik zin heb ik kruidnootjes!
Ook voor oma haalden we boodschappen en daar zat dit leuke blik bij. Cadeautje voor op je kamer, zei ze, en ik vind ‘m geweldig.

5905543f-e0ef-46c1-a8d6-e9bc553a0d77

Dit was wel even gek om te zien! Het weekend was zo enorm productief en toen ik erachter kwam dat mijn meest bekeken video richting de 10.000 views ging, klapte ik wel eventjes in mijn handen! Dat voelt te gek!

In dit weekend brainstormde ik vooral hoe ik het roer van mijn blog om kom gooien, hier later natuurlijk meer over 😉 Het leukste hieraan was dat ik niet alleen was! Mijn beste schrijfvriendin Lieke en ik waren beide druk bezig met planningen en deelde ideeën over Skype.

Tijdens dit planweekend dacht ik ook eens goed na over mijn doelen voor 2017. Kleine sneakpeak voor een video in januari!

Tijd voor een lunchdate! En shoppen! Ik ging naar Rotterdam en sprak samen met mijn nichtje Jolijn af om gezellig te gaan lunchen. En ja hoor, zoals ik al hoopte, stonden er enorme kerstbomen! En wat wilde ik doen in Rotterdam? Je raad het misschien al: kerstcadeautjes kopen!

Het weekend van 18 november was erg productief! Stiekem begint mijn weekend altijd al op donderdag (; Ik werkte aan de leukste dingen, inspiratie vloog mij om de oren en ik hakte eindelijk de knoop door om de naam van deze blog de veranderen. Vrijdag was ik vrij van school, werkte ik in de ochtend aan huiswerk en mijn blog, gingen mama en ik boodschappen doen, een nieuwe sleutel laten bijmaken, naar oma voor koffie, naar onze vorige buurvrouw en haar jongens voor een verjaardag, en terug naar oma, in de auto naar het volgende dorp – ik ben nog niet klaar, haha – ging ik naar Eyewish om te informeren over de Opticien opleiding, aten we een hapje en een drankje bij een bakker/lunchroom waar we nog nooit geweest waren en aten we nog oliebollen bij oma thuis! Letterlijk van hot naar her die dag. Het was enorm gezellig, en ik ben blij dat oma mee is geweest! (Ons avondeten bestond trouwens uit taart in de middag, een appelflap rond vijf uur en een oliebol zónder krenten rond half zeven: CHEAT DAY!)

3d428e88-6331-46a5-aa87-7303860982c6

Ook zo iets. Ik vergeet weer een hele week foto’s te maken… Sorry! Donderdag was ik jarig! Samen met moeders, oma, Anne en haar vriend ging ik naar de Wok van Zeelend om dit te vieren. Heerlijk en super gezellig! Vrijdag was deels productief, maar vooral erg gezond. Samen met Fleur ging ik weer een stuk lopen, we hadden het over onze verjaardagsplannen (want ja, ook Fleur was donderdag jarig!) en we liepen heel het dorp rond wat resulteerde in veertig minuten sporten en, helaas ook, een pijnlijke knie. Die avond ging ik ook naar de bioscoop. IK HEB FANTASTIC BEASTS GEZIEN OMYGADDO.

Ik beloof plechtig dat ik deel twee, drie, vier en vijf in de bioscoop zal zien!

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag, ik zou de hele dag filmen voor een video, maar hierin faalde ik helaas. Desalniettemin was het een gezellig middag/avond met de hele familie. En natuurlijk spendeerde ik veel van de zondag in bed! Ik genoot!

img_8503

En deze week sloot ik af met koffie bij oma, waar ik weer een mandala heb ingekleurd (: We bleven zelfs bij oma eten, dat zijn de leukste momenten.

9ee25e8c-032f-49f6-93eb-6459ac3ed3d4

Ik deed weer een bestelling bij FonQ en ontving een Moleskine notitieboekje. De kleur viel wel tegen (in vergelijking met de kleur die op de website aangegeven stond) maar hij is erg mooi dus heb ik besloten het te houden! MOOI. Ik ben fan, er staan altijd leuke dingen in.

Deze week probeerde ik ook mijn eerste bruisbal van de LUSH uit! Dit was te gek om te zien. Natuurlijk heb ik alles gefilmd, want er komt een ‘first impression’ video aan!

Mijn blog heeft een andere header gekregen! Het was tijd voor iets anders, ik wilde iets wat met de inhoud te maken had. Omdat dit zo’n oma handschrift lijkt (zoals mama het beschreef), vind ik het alleen maar leuker. Schreef ik zelf maar zo netjes!

En dan, de laatste thumbnail van het Novemberfeest… ook het eind van deze Through the Lens. Wat was dit toch een volle, leuke, gezellige, drukke, feestelijke maand. Het is alweer één december vandaag wanneer ik dit schrijf en eerder vanmiddag besefte ik dat ik door alle drukte helemaal vergeten ben goals te maken voor december. Oeps! Wat een maand, ongelofelijk zeg. Bedankt voor alle liefde voor het Novemberfeest, het is enorm in de smaak gevallen. Wie weet volgend jaar weer? (;

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights