Tell ’em it’s my birthday!

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Het is vandaag mijn 21everjaardag! Vanmorgen werd ik wakker met Tell Em It’s My Birthday van Selena Gomez als wekkerdeuntje. Dat is al zo’n vijf jaar een echte verjaardag traditie. Fun fact, Selena maakte dat liedje voor haar 21een nu ben ik 21 geworden!

Life tips

De highlight van mijn 21elevensjaar? Ik zit ontzettend goed in mijn vel. Ik hou mijn gekke vijf minuten voor mezelf alleen en laat iedereen meegenieten. Ik mag er wezen. It’s good to be yourself. En ik kan je hier maar een tip voor geven. De quote ‘surround yourself with people who make you happy’ is 100% de waarheid. Dat is wel de grootste verandering in mijn leven in de afgelopen jaren.

Feeling 22 – Goals

Ik heb geen specifieke doelen voor het komende jaar gemaakt. Wel hoop ik veel meer te maken, te schrijven, vast te leggen en te genieten. Misschien maak ik wel een 30 Before 30 lijst (stiekem staan daar al tien dingen op, hihi). Ik wil je vooral weer meenemen op mijn avonturen.

Playlist

Het leek me leuk om nog even de leukste feel good/upbeat/dansliedjes op een rijtje te zetten.

Birthday – Selena Gomez
Up – Olly Murs ft. Demi Lovato
This Is Me – Keala Settle (The Greatest Showman)
Youngblood – 5SOS
Ciao Adios – Anne Marie (Welshy Remix)
Woman Like Me – Little Mix ft. Nicki Minaj
Queen – Shawn Mendes

Omdat mijn zusje vandaag moet werken, gaan we morgen met z’n vieren lekker uit eten! Dit weekend wordt gewoon een groot feest.

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

11 Reacties

 1. 24 november 2018 / 10:32

  Gefeliciteerd, Femke! Ik kende dat liedje van Selena nog niet, toch maar eens luisteren. Een heel fijn feestweekend gewenst.

 2. 24 november 2018 / 11:02

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Een heel fijn en feestlijk weekend gewenst.

 3. 24 november 2018 / 13:03

  Gefeliciteerd!!! 22 van Taylor Swift niet vergeten 😉 Liefs!

  • Femke
   Auteur
   24 november 2018 / 13:48

   22 komt volgend jaar ? Dankjewel!!

 4. 24 november 2018 / 16:21

  Gelukkige verjaardag, Femke! Hopelijk heb je al een heel fijne dag achter de rug en geniet vooral nog van je verjaardagsweekend! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights