Kickstart je bedrijf in 5 stappen (Gratis e-book)

Wil jij eigen baas zijn? Droom je ervan om je kennis te verkopen? Aan de slag te gaan voor grote merken of heb je zelf een idee dat je helemaal wil opzetten en realiseren? In het e-book ‘Kickstart je bedrijf in 5 stappen’ deel ik de vijf dingen die ik had willen weten voordat ik naar de Kamer van Koophandel ging en hoe jij je beter kan voorbereiden op jouw feestelijke moment.

Waar gaat het gratis e-book ‘Kickstart je bedrijf in 5 stappen’ over?

Op 6 november 2019 was het zover: mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Na een paar handtekeningen, een adviesgesprek en een foto op het ondernemersplein en ik was officieel Zelfstandige Ondernemer. Ik was net 1,5 jaar aan het studeren op het hbo maar schreef al jaren boeken. Dit was hét moment dat ik voor mezelf zou beginnen. Maar ik had zoveel vragen…

Zoals ieder ander had ik de nodige tegenslagen door de pandemie, maar het gaf me de ruimte om zoveel meer te ontdekken over overnemen en hoe het is om eigen baas te zijn. Zelfs na drie jaar leer ik nog elke dag meer. Meer over mijn groei, hoe je écht klanten binnenhaalt en hoe ontzettend belangrijk het is om de basis van je bedrijf stevig op te zetten. Maar die vragen, die zie ik nu weer voorbijkomen bij studenten. Waar moet je beginnen? Wat moet ik regelen als ik wil ondernemen? Hoe maak je een afspraak bij de Kamer van Koophandel

In dit e-book ‘Kickstart je bedrijf in 5 stappen’ bespreek ik de vijf dingen die ik had willen weten voordat ik naar de Kamer van Koophandel ging, zodat jij je beter kan voorbereiden op jouw inschrijving. Een bedrijf registreren is niet niks en het is natuurlijk handig als je je erop kan voorbereiden. 

Hoe kickstart je een bedrijf?

Het e-book gaat je helpen omdat je aan de slag gaat met vijf vragen. Deze vijf vragen bereiden je voor op je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, door je bedrijfsfundering te ontdekken. We leggen niets vast, het is geen bedrijfsplan, maar het zijn vijf adviezen en tips om vooraf te bedenken, zodat je na je inschrijving sterker in je schoenen staat. Van de vijf tips bespreken we onder andere je waarom, de reden dat je wil ondernemen en wie je wil bereiken (je doelgroep). Daarnaast geef ik nog een laatste tip over dingen doen voordat je er klaar voor bent, maar behoed ik je ervoor om als kip zonder kop aan zoiets groots te beginnen. 

Wil je meer tips over een bedrijf oprichten en studeren?

Hier op mijn website blog ik veel over mijn ervaringen als ondernemer en auteur. Ook geef ik veel boekentips voor non-fictieboeken in de categorieën zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling, management en loopbaan oriëntatie. In die laatste categorie valt mijn boek ‘Slashwerk’.

In mijn boek ‘Slashwerk’ vertel ik nog veel meer over werken als student en tegelijkertijd afstuderen. We bespreken hoe het is om zowel in loondienst te werken als eigen baas te werken. Het boek bevat 220 pagina’s aan tips, interviews met inspirerende ‘slashers’ (loondienstwerkers en ondernemers) en eerlijke verhalen over ondernemen. Leer hoe je jezelf als beste kandidaat opstelt bij sollicitaties en hoe je je eigen bedrijf start in ‘Slashwerk’. Shop ‘Slashwerk’ nu!

Hoe download je het gratis e-book? 

Het e-book ‘Kickstart je bedrijf in 5 stappen’ is een digitaal product. Download het e-book door op de knop hieronder te drukken of laat je gegevens achter in het formulier. Je ontvangt het e-book (PDF) in je mailbox! Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd. Zo heb je het e-book altijd in je zak, hoe leuk? 

Schrijf je hieronder in voor het gratis e-book:

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights