ACTIE: Krijg bij elke bestelling een chocoladereep cadeau!

ACTIE: Krijg bij elke bestelling een chocoladereep cadeau!

Hiep hiep hoera voor iedereen die binnenkort afstudeert! Afstuderen is niet niks en dat moet goed gevierd worden. Speciaal voor alle studenten heb ik daarom een leuke en lekkere actie bedacht voor iedereen die ‘Slashwerk’ bestelt. Dit wil je niet missen!

Vier dat je bent afgestudeerd met ‘Slashwerk’ en een chocoladereep!

Speciaal voor de afstudeerperiode heb ik een leuke actie bedacht. Afstuderen is niet niks en omdat ik je wil helpen vieren bij het halen van je diploma, geef ik een cadeautje weg!

Bij elk verkocht exemplaar van ‘Slashwerk’ krijg je er een leuke en lekkere chocoladereep bij cadeau. 

Dan krijg je niet alleen een leerzaam boek over het vinden van jouw ideale loopbaan (of dat nou ondernemen of werken in loondienst is), maar je krijgt er ook iets lekkers bij. 

Hier gaat ‘Slashwerk’ over:

Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Wil je als zelfstandig ondernemer aan de slag en je eigen empire opzetten? Of ga je voor een startersfunctie bij een tof bedrijf en de carrièreladder beklimmen? Ik twijfelde lang tussen beide opties, maar dat hoeft niet.

Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ gaat over het vinden van je ideale loopbaan na je studie; loondienst, ondernemen/freelancen, of beide! Leer positief opvallen als sollicitant én startende ondernemer en ontdek jouw ideale loopbaan. Ben jij er klaar voor om je eigen pad te kiezen?

Waarom organiseer ik een chocoladereep-actie voor afstuderende studenten?

Ik kan nog goed herinneren hoe het was om af te studeren. Het was 2020, we hadden er net vier maanden lockdown op zitten en ik had net elf weken thuisstudie erop zitten. Ik kon niet naar kantoor vanwege COVID, omdat ik in een culturele instelling werkte die volledig achter slot en grendel moest. Ik studeerde af vanuit mijn slaapkamer, achter een klein schermpje met een gebrekkige online verbinding. Er was niets spectaculairs aan. Het was stressvol, saai, en vooral een opluchting. Het was achter de rug

Afstuderen is niet niks. Het is veel werk, het is spannend, overweldigend en ik vind het belangrijk om daarbij stil te staan. Om te helpen vieren dat deze belangrijke periode erop zit en alle afstuderende studenten een hart onder de riem steken (en hen keihard aan te moedigen bij de laatste loodjes), organiseer ik deze actie. Om samen met jou te vieren dat je bent afgestudeerd. Maak er zelf een leuk feestje 

Voor wie is deze actie? IEDEREEN

Ik promoot deze actie natuurlijk wel voor elke afgestudeerde student, maar dat hoef je natuurlijk niet te zijn. Ben je een student die net aan z’n eerste jaar begint of een middelbare schoolleerling die is geslaagd? Gefeliciteerd!

Maar deze actie is voor iedereen die een leerzaam boek over je ideale loopbaan wil lezen en van chocolade houdt. En wie houdt er nou niet van chocola? 

Elk boek wordt met een chocoladereep verzonden én wordt ingepakt als een leuk cadeautje. 

Misschien ken je wel iemand en wil je dit boek cadeau doen. Ook dan is deze actie super geschikt!

Tot wanneer loopt de actie?

De actie met de chocoladereep loopt tot en met 30 juni 2023. Daarna verdwijnen alle overgebleven chocoladerepen in mijn buik 😉 (Grapje, misschien doe ik in september nog een actie, want in die periode vinden bijna alle diploma-uitreikingen plaats). 

De chocoladerepen zijn ingekocht bij Uitgeverij Snor en als oud-stagiaire van Snor kan ik beamen hoe verschrikkelijk lekker deze repen zijn! Nom, nom, nom!

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights