Mijn eerste weekoverzicht van augustus

Mijn eerste weekoverzicht van augustus

Dit is mijn allereerste weekoverzicht! Vorige maand kondigde ik aan dat ik in plaats van maandoverzichten eens wil experimenteren met weekoverzichten. Omdat augustus best een drukke en spannende maand is, komt dat qua content ook goed uit. Dus, wat heb ik deze week gedaan?

Maandag 3 augustus

Ik zat maandags de hele dag op een pakketje te wachten. Wel een heel leuk pakket, maar zodra deze binnenkwam, was het enthousiasme al weg omdat zowel de buitenste als de binnenste doos beschadigd waren. Ik kan wel zeggen dat ik zeven kleuren scheet omdat ik bang was dat mijn nieuwe elektronica dus gewoon helemaal kapot was. Tijdens het filmen van de unboxing kwam ik er al achter dat dat gelukkig niet het geval was. Wat dat pakket was, maak ik de 29e bekend in een nieuwe blogpost.

Dinsdag 4 augustus

Deze dag begon met een hele leuke klus. Ik had via Instagram gepitcht dat ik graag meer wil leren over productfotografie en dat er dus een kleine actie loopt. Voor €25 maak ik namelijk 5/15 foto’s van jouw product zodat ik mijzelf meer kan ontwikkelen. Marta van Happy in Bikini reageerde hierop! Ze stuurde haar Happy in Bikini Journal naar me op en ik schoot er leuke plaatjes van. 

’s Avonds tikte ik de 70.000 woorden aan voor mijn manuscript. Het einde was in zicht!

Woensdag 5 augustus

De cover van de biografie kwam online! Ik met mijn knappe kop (lol) had de blogpost al om 8.00 uur ingepland terwijl de bekendmaking pas om 11.00 uur op Instagram gebeurde. Dus ik deed maar even alsof dat niet was gebeurd, haha. Er kwamen hele leuke reacties binnen en dat maakte me super blij!

De blogpost die vandaag online kwam > cover reveal: Jo, Hier heb je ‘n schrepel en daar kan je beginnen

Donderdag 6 augustus

Nog een week, nog een week, nog een week! Dat de teller ineens zo snel afliep, had ik niet verwacht. Daar stond ik wel even van te kijken. In de ochtend plande ik de content van de lancering. Zo schreef ik een lijstje van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds en dan per half uur, zodat ik een zo’n duidelijk mogelijk overzicht had om van alles in te plannen. Er staan al een aantal toffe dingen voor morgen op te planning. 

Ik ga elke middag natuurlijk al naar oma. Zeker met dit warme weer, dan hou ik een extra oogje in het zeil. Ze had wat klusjes voor me (ook met 35+ graden, haha) en daarna vroeg ik haar of ze alvast de 20 bedankkaartjes voor alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen wilde schrijven. Ook al staan haar pink en ringvingers al strak van ouderdom, ging ze er zo doorheen. Alle kleine beetjes die we voor de lancering al kunnen doen tellen. 

Vrijdag 7 augustus

’s Ochtends had ik een hele leuke sollicitatie. Ik werd er zo warm en vriendelijk verwelkomd, dat was al een groot pluspunt. Over het bedrijf vertel ik nog niets, maar de vacature ging over een Creatieve Copywriter. Het is een kleine dertig minuten verderop met maar een bus en dan nog eens vijf minuten vanaf de bushalte. Ik duim voor mezelf, want deze weer hoor ik meer.

Deze middag las ik ook het laatste boek in de Schemering-trilogie uit. Kon wel janken, haha. Ik vond het zo gaaf!

Heb ik al hittegolf gezegd? Toch begon ik vandaag met een sportchallenge, haha. Omdat mijn lanceringsoutfit een centimeter te strak zit, dacht ik, waarom begin ik niet met de Chloe Ting 2 Week Shred Challenge. Eerlijk? Ik vond het wel mee vallen. Het was super warm en achteraf had ik keelpijn en kreeg ik spierpijn in mijn heupen, maar dat was alles. 

Zaterdag 8 augustus

Zaterdags gebeurde er iets speciaals. Op de 8dag van de 8e maand schreef ik 8.000 woorden verveeld over 8 scènes en tikte ik de 80.000 woorden aan. Kortom, ik maakte weer een boek af! 

Deze week merkte ik dat alles wat ik eet, eigenlijk nog best weinig is. Daarom grijp ik ’s avonds vaak naar alles wat ik kan vinden. Zo kookte ik laatst zelfs kale spaghetti en at ik dat zo uit de pan op. Ik zocht daarom naar de meal prep video’s van Chloe Ting. Daaruit haalde ik inspiratie voor rijst met gekookte broccoli, heel simpel, maar ook wel iets te simpel. Dus bakte ik er nog een uitje bij met zo min mogelijk olie. Dat was super lekker! Uiteindelijk had ik een portie voor zaterdag en zondag. 

De blogpost die vandaag online kwam > “Dus, wanneer ga je dan wel uit huis?” 

Zondag 9 augustus

Elke zondag is chilldag. Ik deed maar wat, exporteerde mijn manuscript naar een PDF zodat ik spelling kon checken en kwam uiteindelijk maar tot hoofdstuk 25 van de 84. Want nadat ik ’s middags bij oma was geweest en een lekkere Magnum had gegeten, kwam ik thuis met een voice memo van Nikki Pommer. We besloten ’s avonds te bellen, dus ik begon al om 16.00 uur met de Chloe Ting workout van die dag. Uiteindelijk belden we een 1:41:00 uur, bizar! Maar het was wel reuze gezellig. 

Wat heb ik deze week geleerd? Dat ik gewoon elke dag een samenvatting van mijn dag moet schrijven en niet alles op de maandag erop moet doen, hahaha. Ik wist de helft niet meer. Lang leve Instagram Stories!

Gadgets die ik gebruik tijdens het boeken en blogs schrijven die ik enorm aanbeveel:

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights