De pre-order voor Slashwerk is geopend! (+ unboxing)

Hoera! De pre-order van mijn tweede boek Slashwerk is officieel geopend. Dat betekent dat je het boek vanaf nu kan bestellen en verzekerd bent van een van de gave pre-orderpakketten. In deze video leg ik uit hoe je dat kan doen, hoe de pre-order eruit ziet en hoe het was om alle dozen open te maken. Er staat weer een nieuwe video op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up-to-date bent van nieuwe video’s.

Bekijk hier ‘De unboxing van SLASHWERK + de PRE-ORDER start nu!’

Waar gaat ‘De unboxing van SLASHWERK + de PRE-ORDER start nu!’ over?

In deze nieuwe video neem ik je mee tijdens het uitpakken van alle dozen. De enveloppen en verzenddoosjes pakken we uit, maar ook de bedankkaartjes en boekenleggers gemaakt door Veronique Janssen, en natuurlijk ook de negen dozen van Slashwerk die ik samen met mijn zusje Anne open maak. Daarna vertel ik je precies hoe de pre-order te werk gaat en wat je krijgt wanneer je het boek besteld hebt. Omdat je vanaf nu het boek al kan bestellen en de lancering pas op 15 september plaatsvindt, krijg je het boek rond die datum ook pas opgestuurd. Maar je bent wel verzekerd van een feestelijk exemplaar mét handtekening.

Wat is de dagplanning van de boeklancering van Slashwerk

We vieren samen op 15 september feest! Ik ga ‘s avonds twee keer live, eerst op Instagram voor een interview en daarna de afterparty op Twitch. De hele dag door plaats ik allerlei leuke content op mijn Instagram Stories, dus vergeet me daar niet te volgen. De komende tijd zal ik nog het een en ander bekend maken, maar je kunt je ook voor de zekerheid inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Daar vertel ik je alles als eerst!

Bedankt voor het kijken!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights