Mijn november 2022 maandoverzicht

Mijn november 2022 maandoverzicht

De feestmaand is officieel achter de rug! November sloot ik af met mijn verjaardag en daarna ook een paar drukke werkdagen, maar nu is het officieel december. Er staat 24/7 kerstmuziek op (niet bij mij hoor, haha), de sfeerlampjes gaan aan (dat absoluut!) en het is tijd om te reflecteren op het hele jaar. Ik kan nu al met trots zeggen dat ik blij ben met hoe dit jaar is gegaan. Maar, nu eerst over november. 

Dit was november:

 • Ik vierde mijn drie-jarige jubileum als ondernemer;
 • Versie twee van mijn boek kwam af (met 5000+ extra woorden);
 • De eerste Australië vlogs gingen live;
 • Ik vierde mijn 25e verjaardag;
 • Ik tekende tekende twee contracten met opdrachtgevers;
 • Zit ik voor het eerst sinds februari weer in de drie nullen qua omzet!

Vijfentwintig kaarsjes uitblazen

Op de 24e van de maand werd ik 25! Dat was voor mij een speciale dag, omdat ik volledig mijn plan trok. Ik ging naar Boekhandel Donner in Rotterdam om te shoppen, at ‘s middags taart bij oma en ging ‘s avonds uit eten met mijn zusje, zwager en moeder. Hoe die dag eruit zag, lees je in de blog over vijfentwintig kaarsjes uitblazen (waar een Reel van mijn dag in staat). 

De best-beluisterde aflevering van de Ondernemend Onderweg Podcast was:

Aflevering 15 is een hele persoonlijke aflevering. Eentje die ik op wilde nemen in de periode toen ik er doorheen zat qua ondernemen, maar ook een beetje persoonlijk. De liefde die de aflevering heeft gehad, is heel bijzonder en daar ben ik elke luisteraar heel dankbaar voor. 

Hier gaat de aflevering over: ‘Ik weet niet wat ik wil’, is een zin die ik mijn jongere zelf nog vaak hoor zeggen. Maar nu nog steeds, houdt deze gedachte me in zijn greep. In deze aflevering vertel ik je dat ik de afgelopen maanden heel wat heb getwijfeld over de toekomst van mijn bedrijf. En nu beken ik: ik weet nog steeds niet wat ik wil. Maar wat ik dankzij de aflevering heb geleerd, is dit: het is oké om het nog niet uitgevogeld te hebben. Bevind jij jezelf in hetzelfde schuitje? Haal even diep adem. Het komt goed!

Dit staat er in december op de planning:

 • Boek twee in de serie plotten (prioriteit);
 • Ik neem vakantie tussen kerst en nieuwjaar;
 • Ik wil een paar blogs voor 2023 schrijven; 
 • Ga ik alle content schrijven voor de volgende samenwerkingsmaanden (jan t/m maart);
 • Het laatste boek van het jaar uitlezen;
 • Uitvogelen wat ik nog meer wil doen in december, haha. Ik wil een kerstmarkt of Intratuin bezoeken!

Hoe was jou november?

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights