Een kijkje achter de schermen vlak voor een boeklancering

De boeklancering ban Slashwerk komt steeds dichterbij. Dat betekent dat ik nog een hoop werk moet uitvoeren. Gelukkig is het allemaal leuk werk om te doen. Ik geef jou speciaal vlak voor de lancering een kijke achter de schermen van alle werkzaamheden die ik moet doen. Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up-to-date bent van nieuwe video’s.

Bekijk hier ‘Redactievlog: De laatste weken voor de boeklancering’

Waar gaat ‘Redactievlog: De laatste weken voor de boeklancering’ over?

We tellen af tot de boeklancering! Het begint met de gebeurtenissen vier weken geleden, die toen eigenlijk nog 1,5 week voor de eerste datum van de boeklancering waren. De boeken komen binnen en daar reageer ik op, maar ik laat daar ook een stuk uit, omdat de unboxing niet ging zoals verwacht. Ook start ik met de productfotografie. Dit bracht heel veel blijdschap met zich mee. Ik maak eerst een pre-orderpakkertje klaar, om deze vervolgens te fotograferen. Dit leverde me acht goede foto’s op. Een paar dagen later maakte ik weer foto’s en dat zorgde voor dertig foto’s. Uiteindelijk, zo’n twee weken voor de lancering, maak ik samen met mijn zusje de recensie-exemplaren in orde en vouwen we vijfentwintig doosjes, om er ook alvast wat op voorraad te hebben voor de pre-order. In een van de laatste twee weken verstuur ik eindelijk de recensie-exemplaren en ook dat heb ik gefilmd. Je ziet de spanning elke week toenemen, want elk moment is het zover! Wist je dat je Slashwerk nu al kan pre-orderen? Zit je bij de eerste 50 bestellingen? Dan krijg je het super feestelijke pakketje!

Wat is de dagplanning van de boeklancering van Slashwerk

We vieren samen op 15 september feest! Ik ga ‘s avonds twee keer live, eerst op Instagram (18.30 uur) voor een interview en daarna de afterparty op Twitch (19.30 uur). De hele dag door plaats ik allerlei leuke content op mijn Instagram Stories, dus vergeet me daar niet te volgen. De komende tijd zal ik nog het een en ander bekend maken, maar je kunt je ook voor de zekerheid inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Daar vertel ik je alles als eerst!

Zie ik je snel op de boeklancering?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights