Samenwerken als tekstschrijver

Mijn eerste verhaaltje ooit ging over een vos en ik haatte de vulpen in groep 3, maar nu doe ik niets liever dan schrijven en ben ik zeven boeken verder. Een aantal van deze zullen nooit het licht zien maar het is zeker mijn droom om mijn werk gepubliceerd te zien. Daar werk ik dan ook hard aan.

Ik schrijf voor mijn eigen website en voor Profielen, en ik schrijf ook graag voor jou. Deze dienst is mogelijk met mijn uurtarief, daarvoor kun je mij het beste mailen zodat we een geschikt plan kunnen opstellen, maar ik heb ook een aantal pakketten voor je samengesteld om uit te kiezen.

Teksten

Ik help je door je verhaal te vertalen naar wervende webteksten. Denk aan een krachtige ‘over mij’-pagina of boeiende blogposts.

Voor €200 exclusief btw lever ik een blogpost van ± 1.000 woorden inclusief research, SEO-titel en metatekst.

Corrigeren

Wil je mijn tekst/scriptie/blog effe checken? Ik geef met plezier feedback op jouw geschreven teksten, maar wel tegen een kleine vergoeding.

Studenten hebben het niet breed, ik herken de struggle. Daarom reken ik voor corrigeren €0,006 per woord incl. btw (ondernemers excl. btw). 

Vertaling

Engels en Nederlands zijn altijd mijn favoriete en beste vakken geweest. Ik help je graag met het vertalen van blogposts en/of webpagina’s. 

Voor het vertalen van een hele website reken ik mijn uurtarief, maar voor één naar Engels vertaalde pagina of blogpost vraag ik €35

Wat schrijf je nog meer?

  • Nieuwsbrieven
  • Recensies
  • Blogposts en websitepagina’s
  • Handboeken en werkboeken

Waar kan ik jouw schrijfsels vinden?

Ik blog voor Profielen van Hogeschool Rotterdam. Op mijn ‘Over Mij‘-pagina heb ik een aantal van mijn blogs verzameld. 

De meeste schrijfupdates deel ik via mijn Instagram. Een enkele keer deel ik een quote op mijn blog, maar vanaf 2020 plaats ik elk kwartaal een nieuwe schrijfupdate om een kijkje te geven in mijn schrijfproces. Hopelijk inclusief quotes!  

%d bloggers liken dit: