Samenwerken als tekstschrijver

Er zijn tegenwoordig veel freelance tekstschrijvers en ik geef je groot gelijk als je je een beetje overdonderd voelt door het grote aanbod. De keuze is aan jou, maar ik kan je helpen je keuze iets makkelijker te maken door je wat meer over mijzelf als tekstschrijver te vertellen.

Mijn eerste verhaaltje ooit ging over een rode vos en ik haatte de vulpen in groep 3, maar nu doe ik niets liever dan schrijven. Sinds mijn twaalfde ben ik zeven boeken verder – historische verhalen, contemporary, poëzie, biografisch en fantasie. In augustus 2020 is het eindelijk zo ver: dan lanceer ik mijn eerste boek ‘Jo: Hier heb je ‘n schrepel en daar kan je beginnen’.  

Ik schrijf ook graag voor jou. Gaat het om die ene webpagina die je maar niet kan invullen, over die ‘over mij’-pagina in derde persoonsvorm of schrijf je liever niet in je eentje? Met mij als tekstschrijver sta je er niet alleen voor.  Om het je nog wat makkelijker te maken heb ik een aantal kant-en-klare pakketten opgesteld om uit te kiezen, maar een gepersonaliseerd plan opstellen kan natuurlijk ook. Ik zie je e-mail graag tegemoet.

Wervende webteksten

Als ervaren tekstschrijver ondersteun ik je door jouw verhaal te vertalen naar wervende en inspirerende teksten. Ik ga eerst met je in gesprek over wat je teksten moeten uitstralen. Vervolgens werk ik dit uit tot een goede tekst met een duidelijke call-to-action voor jouw doelgroep. 

Investering: Voor €200 exclusief btw lever ik een tekst met call-to-action van ± 1.000 woorden inclusief research, SEO-titel en metatekst.

Inspirerende blogposts

Een goede blog of column trekt de juiste lezers aan. Ik schrijf graag een blog of column die aansluit bij de missie van eje bedrijf. Een tutorial, tips, ervaringen; deel je ideeën via de mail zodat we een goed plan kunnen opstellen.   

Investering: Voor €75 exclusief btw lever ik een tekst van ± 1000 woorden inclusief research en titel aan. Wil je daar een afbeelding bij? Dan investeer je €25 extra voor een shoot van 30 minuten. 

About-pagina's & bio's

Hoi, ik ben Femke. Wie ben jij? Als auteur en ondernemer is het ontzettend belangrijk je missie en persoonlijkheid te laten overkomen. Ik ondersteun je graag bij het schrijven van een ‘over mij’-pagina waarin je missie sterk naar voren komt. 

Investering: Voor €150 exclusief btw lever ik een krachtige tekst aan die jou goed introduceert. We bellen of spreken af voor een kennismaking, ik ga aan de slag, er gaan nog een of twee correctierondes overheen en dan is de tekst van jou!

Wat schrijf je nog meer?

Nieuwsbrieven, recensies, blogposts en websitepagina’s, handboeken en werkboeken – you name it.
Stuur me een mail zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden. 

Aanbevelingen

"Femke heeft zich bewezen bij Profielen als betrouwbaar en 'leerbaar', concreet: ze leverde op tijd, had haar zaken in orde en ging goed aan de slag met feedback. Ze zit vol ideeën en wist die ook goed over te brengen in een filmpje dat we maakten met een aantal Profielen-bloggers."
"Ik heb met Femke heel prettig samengewerkt. Zij heeft me geholpen om blogs te schrijven over onderwerpen die ik aandroeg. Zij is in staat informatie snel tot zich te nemen en dit te vertalen naar een goed verhaal. Ze reageert snel en accuraat en komt afspraken stipt na. Erg prettig. Een aanrader met haar te werken!"
%d bloggers liken dit: