Samenwerken als tekstschrijver

Schrijven is schrappen

Twee gepubliceerde boeken, acht geschreven verhalen en twaalf jaar schrijfervaring heeft mij tot mijn missie gebracht: andere schrijvers, studenten en ondernemers als spreker en tekstschrijver inspireren om hun dromen waar te maken. Dat doe ik graag met blogs en columns!

Ik schrijf het liefst voor:
Boekhandels, bibliotheken, boekbladen en boekevents. Of over onderwerpen zoals films/series en geld/ondernemen/carrière.

Sinds ik in 2020 afstudeerde aan de Hogeschool Rotterdam, schrijf ik voor diverse klanten. Mijn specialisme? Schrijven over boeken schrijven en uitgeven, het auteursleven, boeken lezen en recenseren. Op deze pagina vind je voorbeelden van mijn oude werk, mijn eigen recensies lees je op mijn boekenpagina’s.
logo maison makelaars

Voor Maison Makelaars schreef ik begin 2022 objectomschrijvingen en onder andere ook Facebook-teksten voor diverse woningen. Dit zijn daar enkele voorbeelden van:

Voor LEF Recruitment schreef ik als tekstschrijver blogs voor op LinkedIn over solliciteren en recruitment (2020).

Overige opdrachten binnen deze dienst

Zoekwoordenonderzoek

Aanbevelingen

"Femke heeft zich bewezen bij Profielen als betrouwbaar en 'leerbaar', concreet: ze leverde op tijd, had haar zaken in orde en ging goed aan de slag met feedback. Ze zit vol ideeën en wist die ook goed over te brengen in een filmpje dat we maakten met een aantal Profielen-bloggers."
"Ik heb met Femke heel prettig samengewerkt. Zij heeft me geholpen om blogs te schrijven over onderwerpen die ik aandroeg. Als tekstschrijver is zij in staat informatie snel tot zich te nemen en dit te vertalen naar een goed verhaal. Ze reageert snel en accuraat en komt afspraken stipt na. Erg prettig. Een aanrader met haar te werken!"
Geverifieerd door MonsterInsights