Samenwerken voor socialmediabeheer

Gun jezelf en je bedrijf de spotlight die het verdient!

Hoeveel uur spendeert jouw ideale klant op social media? Dit is jouw kans om jezelf en jouw bedrijf in de spotlight te zetten.

Zelf ben ik een groot social media liefhebber. Met mijn achtergrond als communicatie-specialist en eigen ervaringen in de media help ik jou om het beste uit je sociale media te halen!

Mijn social media diensten

Advies

Heb je de content creatie zelf in handen maar ben je toe aan frisse ideeën of iemand die met je meedenkt? Met een brainstormsessie spitten we samen jouw content door.  

Beheer

Is het maken van content en de platformen onderhouden niks voor jou en wil je liever werk maken van jouw skills? Met social media beheer neem ik deze taak van jou over. 

Content creatie

Wil jij jouw bedrijf ook meer laten opvallen op social media, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Samen werken we aan jouw ideale content.

Content kalender

Ben je niet thuis in het maken van schema’s en de beste tijden van social media? Ik stel graag een content kalender voor je op zodat je het beste uit je social media kan halen.  

"De beste marketing voelt niet als marketing; blijf inspireren en motiveren en wees jezelf."

Zo werken wij samen aan jouw social media content

Vooraf – Wens in kaart brengen

Besluit je ervoor te gaan? Superleuk! Dan zal ik (uiteraard na een dansje van blijdschap) een korte vragenlijst van gemiddeld vijf vragen sturen om alle wensen voor socialmediabeheer op papier te zetten. Zo leggen we je startpunt vast en ontdekken we het doel voor jouw social media aanpak. Dit check ik dan weer met jou, zodat ik zeker weet of ik jouw missie en visie goed begrijp. 

Stap 1 – Brainstormsessie

Als de basis ligt, plannen we een brainstormsessie in. Afhankelijk van de maatregelen doen we dit digitaal, wanneer mogelijk bij de klant op kantoor. Zo krijg ik een beter beeld van jullie werkwijze en de werksfeer. Uiteraard bespreken we samen de wens van de content. Welke boodschap wil je overbrengen? Welke topics wil je bespreken? Wat is je droom content? 

Stap 2 – Content kalender aanmeten

Na de brainstormsessie verdeel ik de besproken ideeën over categorieën, die ik vervolgens gebruik als de basis van de content kalender, samen met de statistieken van de platformen. De kalender maak ik in Notion, dat de mogelijkheden van tags en kleursystemen heeft, voor een overzichtelijke kalender. Als ik dit voorstel heb gemaakt, krijg je deze eerst te zien voordat ik aan het schrijven ga.

Stap 3 – Sterke content creëren

Dan is het tijd voor creatie! Ik ga aan de slag met het uitwerken van de social media ideeën van de brainstormsessie (tekstueel en/of visueel). Zodra de tekst af is, deel ik deze met je, zodat je die kan controleren, voordat ik aan de slag ga met de visuele aspecten of het inplannen van de content. Zodra we er samen zeker van zijn, gaan we de kalender uitvoeren.

Stap 4 – Content inplannen

Zijn de kalender en de content goedgekeurd? Dan ga ik over naar de Facebook Creator Studio, waar ik de content vervolgens inplan. Daarna breng ik je op de hoogte van alle posts en updates. Je kunt zelf altijd bij de inhoud van de content kalender en de ingeplande posts. Alles akkoord? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over je socials!

Stap 5 – Maandelijkse evaluatie

Aan het eind van elke maand komen we weer samen om de voorgaande maand te bespreken. Ik vind het belangrijk om te weten hoe jij het proces en socialmediabeheer ervaart, wat je feedback is en of je iets zou willen veranderen. Zo zorgen we samen voor een fijne samenwerking en ben ik op de hoogte van je wensen voor de komende periode. 

Geef je social media uit handen

All-in one

Met het all-in one social media pakket ontvang je:

  • Het uitwerken van jouw sleutel tot succes (plan van aanpak)

  • Content creatie en planning

  • Hashtagonderzoek

  • 2 tot 3 posts p/w voor Instagram en Facebook

  • Maandelijkse contactmomenten

Investering: €349 p/m (start vanaf 3 maanden)

Meten is weten

Heb jij andere wensen of ideeën? 

Laten we een vrijblijvende kennismaking inplannen. 

Zo kijken we samen naar hoe ik jou en jouw bedrijf kan ondersteunen. Dat kan ook in de vorm van Instagram Stories en Reels.

Na dit gesprek stuur ik je een speciaal plan van aanpak om social media in te zetten voor je bedrijf. Samen kijken we naar jouw sleutel tot succes!

Investering: je krijgt een aangemeten offerte

Zin om samen te werken?

Lieve woorden van klanten

Momenteel werk ik sinds december 2022 samen met Kobo Writing Life NL

Dit is Susans review:

"Wat is het fijn dat de social media content van Kobo Writing Life in Nederland wordt gemaakt door iemand die zelf schrijver is en haar eigen boeken uitgeeft! Femke is proactief, professioneel, en ze communiceert vlot. Ze heeft leuke en originele ideeën, oog voor trends en best practices en staat open voor feedback. Femkes werk heeft het social media engagement bij Kobo Writing Life versterkt, waardoor het steeds meer de auteurscommunity wordt die we voor ogen hebben."

Momenteel werk ik samen met Restaurant PUURR in Bruinisse.

Dit is een tijdelijke review:

"We krijgen veel positieve reacties en er wordt over gesproken dus dat is top. Let’s go voor de komende maanden!"

Sinds februari 2023 werk ik als freelance marketing en communicatiemedewerker voor Uitgeverij Palmslag.

Hier is nog geen review voor. 

In het eerste kwartaal van 2023 werkte ik samen met Mirjam Hoekstra van studio folio. 

Dit is Miriams review: 

"Ben nog steeds net zo enthousiast als dinsdag! Wat het juist zo fijn maakt voor mij, deze samenwerking, is dat ik uit mijn hoofd kom. Dat werkt echt bevrijdend. Komt bij dat jouw input mij ook weer helpt om dingen scherper te krijgen, en dat jij weer originele invalshoeken bedenkt die nooit in mij waren opgekomen. Yay!"

De samenwerking met The Indie Awards
(zowel 2021 als 2022/2023)

Dit is Sannes review:

"Ik was geïnspireerd door hoe consistent Femke al jaren is met haar eigen social media. Haar enthousiaste reactie werkte aanstekelijk, en voor ik het wist had ze me alles uit handen genomen. Heerlijk! Op de kanalen is nu veel meer te zien, meer interactie met de volgers en een beter bereik. Ik zou aan iedereen aanraden dit bij Femke uit handen te geven als je er zelf geen energie uithaalt, want de resultaten zijn het meer dan waard."

In het vierde kwartaal van 2022 werkte ik samen met de Broâdbus op Goeree-Overflakkee.

Dit is Denises review:

"Wat een aanstekelijke energie heb jij. Voelde gelijk goed! Topper die je bent. Thanks voor je snelle handelen en op naar meer marketing. Laat dat balletje maar gaan rollen!"
Geverifieerd door MonsterInsights