Nominatie ‘Vrouw in de Media Award 2021’

Nominatie ‘Vrouw in de Media Award 2021’

Eind december kreeg ik het geweldige nieuws dat ik een van de vijf finalisten ben voor de ‘Vrouw in de Media Award 2021 Zuid-Holland’, hoe tof is dat?

Over Vrouw in de Media

Ieder jaar organiseren Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media Awards. 23 % van de experts in het nieuws is vrouw. Met de awards willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er ook een Vrouw in de Media Award per provincie, en in die categorie ben ik dit jaar een van de genomineerden! Dat is zeker iets om met de media te delen.

Over Femke

Ze is nog geen 1,5 jaar afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft nu al twee boeken op haar naam. ‘Jo: hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen’ is haar debuut, de biografie over haar grootmoeder Jo. Dit boek won in 2021 ‘Meest leerzame boek 2020’. Haar tweede boek, ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ inspireert jongeren om hun ideale loopbaan te volgen. ‘Slashwerk’ maakt in februari ook kans op ‘Meest leerzame boek 2021’. Daarnaast werkt Meijboom ook als schrijfcoach, social media specialist en tekstschrijver.

Stem op Femke 

Vanaf 3 tot 28 januari kan er op de genomineerden gestemd worden op vrouwindemedia.nl. De week daarna wordt de winnares bekend gemaakt en afhankelijk van de maatregelen wordt de award ook in die week uitgereikt. De winnares ontvangt een beeld gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.  

Ik zou het enorm waarderen als je op mij zou willen stemmen!

Wist je dat ik in 2021 24 keer in de media verscheen? Neem een kijkje in mijn medialijst.

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights