Mijn januari 2022 maandoverzicht

Mijn januari 2022 maandoverzicht

Daar zijn we dan, bij het allereerste maandoverzicht van januari. Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad en ben je er klaar voor om dit jaar met goede moed te starten. Het nieuwe jaar begon voor mij heel fris, met een verfrissende Nieuwjaarsduik (op eigen houtje) en direct veel realisaties. Dat laatste had ik niet verwacht. Maar ik zal je vanzelf wel vertellen hoe het gelopen is. Lees je mee met mijn vernieuwde maandoverzicht? 

De eerste week van januari

Verrassend genoeg werkte ik mijn minst aantal uren in een week sinds een hele lange tijd: 27 uur over vijf dagen, niet allemaal declarabel. Halverwege de week besloot ik mijn plan voor 2022 namelijk om te gooien. Dat maakt woensdag dan ook de dag dat ik het meeste werk gedaan kreeg. Ik voegde een extra dienst toe aan mijn aanbod (social media beheer) en daar werkte ik de rest van de week langzaamaan. Ook mocht ik bekend maken dat ik genomineerd was voor ‘Vrouw in de Media Award 2021 Zuid-Holland’, hoe tof? Op Instagram deelde ik trouwens voor het eerst mijn ‘eerste werkweek van 2022’, als weekoverzicht. Dat is iets dat ik meer wil gaan doen. 

De tweede week van januari

Ik weet niet wat ik wil en ik weet niet wat ik wil en ik weet niet wat ik wil en ik weet niet wat ik wil en ik weet niet wat ik wil. Hahaha, wauw. Ik weet eigenlijk wel wat ik wil maar ik vertrouw niet altijd mijn eigen gevoelens en gedachtes. Elke dag van de week was ik wel een paar uur productief, maar niet alles had te maken met groot einddoel of missie, dus voelde het achteraf ook niet zo productief meer. Snap je wat ik bedoel? Deze week reageerde ik op een paar oproepen, maar kwam ik er ook al achter dat ik een berichtje had van een potentiele klant op Facebook, die er dus al 11 dagen stond… wtf Facebook. Die ‘verborgen verzoeken’ in de chats zijn supervervelend, want je ziet ze nergens. 

Verder waren de streams geweldig. Geweldig en misselijkmakend, haha. Maandag, woensdag en ook vrijdag kwamen er zoveel donaties voor mijn game pc binnen, dat ik er naar van werd. Maandag vooral, achteraf stond ik helemaal te shaken op mijn benen en had ik het gevoel om te vallen… maar er zit nu dus wel vooruitgang in de aanschaf van de game pc! Daar ben ik dan toch zo ongelofelijk dankbaar voor. Soms denk ik, waarom komt iemand bij mij kijken én blijf ‘ie plakken en is ‘ie zo ontzettend gul, maar wauw, ik sta er elke keer van te kijken <3

De derde week van januari

Deze week had elke dag goede momenten. Maandag stuurde ik een belangrijke pitch naar een bedrijf en dinsdag mocht ik offertes versturen. De dag erna was apart, haha. Woensdagochtend wilde ik twee mogelijke klanten mailen maar had ik onverwachts al een mail van een van die klanten in mijn inbox. Met diezelfde persoon had ik direct de volgende dag een fijne meeting, maar de rest van de dag deed ik niets meer (de afleveringen van Chicago Med/Fire/PD waren er weer en ook BOOS kwam uit). 

Daarna was vrijdag een fijn begin van het weekend. Ik deed een lesje gebarentaal, had een Freedom Call met Suzanne van VrijeMeid, gooide mijn omzetdoelen voor 2022 om en werkte ’s middags aan mijn planning voor week 4. Streamen deed ik deze avond niet. Ik was niet tevreden over de kwaliteit van de andere streams van deze week en dus wilde ik een avondje niet streamen, zodat ik de week erop weer met een glimlach aan de slag kon.

En toen was het zaterdag. Ik lag bijna twee uur te snoozen, omdat ik niet wist wat ik wilde doen die dag. Het enige dat op de planning stond was de week uitschrijven voor dit maandoverzicht. 

De vierde week van januari

Een hele chille werkweek! Ik moest een paar keer oppassen, zorgde voor de promotiecampagne van The Indie Awards én de laatste exemplaren van oma’s biografie (gesigneerde special last editions) en had een afspraak bij mijn eerste klant van 2022.

De vijfde week van januari

Dat was alleen maandag en ik deed niet zoveel, hihi. Ik werkte aan de script voor mijn workshop en that’s it 🙂

Wat ik las

  • Druks* van Francien Regelink – Dit boek is echt een eyeopener voor personen met én personen met contacten die AD(H)D hebben. Ik wil het boek iedereen aansmeren, haha. Vijf sterren!
  • Unwritable* van Lotte van den Noort – Een absolute aanrader! 

Wat ik keek

  • Seizoen 4 van Chicago Med op Netflix – Alle afleveringen van alle Chicago-series heb ik al meerdere keren gekeken, die van P.D. het meest. S4 keek ik totaal uit verveling om de periode van de winterbreak te overbruggen. 
  • Harry Potter 20th Anniversary – Alsof ik thuiskwam. 
  • Manifest S1 + S2 – Lang leve Netflix!
  • Cheer S2 – Dubbelfeest, want het tweede seizoen van Cheer kwam uit. Was ook weer bizar. 
  • Eternals – Die was echt ongelofelijk tof. Ik ben het totaal niet eens met de reviews. Ook vijf sterren! (Twee keer, zelfs)
  • Catfish – Drie afleveringen van seizoen 8, de laatste drie. 

Eerlijk is eerlijk, ik weet niet goed wat ik wil met mijn maandoverzichten dit jaar. Waarschijnlijk ziet ‘t overzicht van februari er anders uit, maar dat weet ik niet. 

Liefs,
Femke

Artikelen met een * zijn affiliate links

Volg Femke op Instagram

Boek een coachingsessie en realiseer jouw schrijfdroom

Bestel mijn boeken ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ 

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights