Agenda: Ik geef op 9 mei een lezing in Bibliotheek Katwijk

Agenda: Ik geef op 9 mei een lezing in Bibliotheek Katwijk

Er staat iets heel leuks op de agenda! Aanstaande dinsdagavond, 9 mei, sta ik in Bibliotheek Katwijk en geef ik een lezing. Als onderdeel van hun Schrijfclub gaat deze vierde sessie over boekmarketing. Het lijkt me superleuk om jou daar te zien! Boek nu je gratis ticket.

Wat is de Schrijfclub van Bibliotheek Katwijk?

Wil je graag schrijver worden, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, tijdens de maandelijkse Schrijfclub krijg je handige tips om jouw schrijverscarrière een boost te geven! Van diverse workshopdocenten krijg je verdiepende workshops die ingaan op diverse kanten van het schrijverschap. Je leert het allemaal in de bieb!

Waar gaat de lezing over? 

De sessie van 9 mei gaat over de vraag hoe je je eigen boek promoot. Want zodra het is geschreven, wil je het natuurlijk onder de aandacht brengen. Hoe doe je dat? Hoe zet je jezelf neer als schrijver? En welke media gebruik je hiervoor? Dit en nog veel meer ga ik je die avond vertellen.

Zo vertel ik je onder andere over het proces van mijn boeken ‘Jo’ en ‘Slashwerk’, over de drie fouten die ik heb gemaakt in mijn carrière én geef ik jou vijf tips om zelf aan de slag te gaan met boekmarketing. 

Ik kijk er ontzettend naar uit om weer voor een groep schrijvers te staan. Dat is een van de leukste dingen van het vak: andere schrijvers over het schrijfproces vertellen en elkaar wat bij te leren. Dus ik heb er zin in!

Wanneer is de lezing?

De lezing vindt plaats op dinsdag 9 mei om 19.00 uur tot 20.30 uur in de Hoofdbibliotheek in Katwijk. 

Aanwezig zijn? Zo meld je je aan!

Het lijkt me superleuk om je die avond te zien. Wil jij daarbij aanwezig zijn? Dat kan en het is helemaal gratis! Reserveer via deze link jouw gratis ticket

Laat me weten of je erbij aanwezig kan zijn. Tot snel!

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights