Femke Meijboom - header
Lief schrijversdagboek,

Wist je dat je mijn schrijversdagboek kon lezen? Maandelijks vertel ik je mijn diepste geheimen - grapje, ik vertel je over de nieuwste updates van mijn schrijfprojecten.

Wil jij mijn schrijversdagboek lezen? Dan krijg je maximaal twee keer per maand een brief in je mailbox met updates voor nieuwe boeken, speciale acties in de webshop en krijg je als eerste de nieuwe weggevers cadeau! Misschien verklap ik hier en daar toch alvast een geheim, zoals de wanneer je mijn nieuwste boek kunt verwachten *knipoog*

MIJN BOEKENTIPS (AFFILIATE LINKS)

Wie is Femke Meijboom?

Femke Meijboom (1997) werd geboren op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee en leerde al jong wat voor een ware inspiratiebron het dorpse leven is. In de verhalen die zij al vanaf haar twaalfde levensjaar schrijft, komen de dorpselementen terug. Eerst in haar fantasy verhalen, daarna in haar boeken als indie auteur.

Al vanaf jongs af aan is Femkes grootste vriendin haar grootmoeder. Samen koffiedrinken, spelletjes spelen en boeken lezen leidde tot bijzondere gesprekken over het leven. In 2017 begon Femke samen met haar nicht Joke dan ook aan de biografie van hun grootmoeder. De verhalen over familiegeheimen en de ondeugende streken in tijden van de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp bundelden de twee in het boek ‘Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen’ (2020). ‘Jo’ won een prestigieuze Indie Award en draagt de titel ‘Meest leerzame boek van 2020’.

Met haar tweede boek ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ (2021) vertelt Femke over haar reis als pasafgestudeerde student op zoek naar de volgende stap in haar leven. Hoe is het om binnen de huidige tijdsgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf op te starten? Femke geeft je een eerlijke blik op haar situatie en de benodigde tips om jouw eigen keuze te maken als jongvolwassene.

In haar leven heeft Femke verschillende baantjes gehad, van assistent-winkelmanager tot copywriter, maar nu trekt ze als zelfstandige ondernemer haar eigen plan. Want waar ze voorheen haar creativiteit en eigen wil niet kwijt kon, doet ze nu wel wat goed voelt. Als social media specialist ondersteunt ze uitgeverijen en andere bedrijven bij hun social media. Als copywriter schrijft ze creatieve teksten voor andere bedrijven. Het is haar missie geworden om jonge schrijvers op weg te helpen met het schrijven en uitgeven van hun boeken.

(Op deze pagina bewaar ik al mijn links als navigatiemenu).

Geverifieerd door MonsterInsights