Wat zit er in mijn handbagage voor Australië?

Wat zit er in mijn handbagage voor Australië?

Natuurlijk zijn er ook een paar essentials die ik in mijn handbagage meeneem. Deze tas gaat met mij mee de cabine in. Van mijn laptop en andere essentials tot een mini toilettas voor onderweg – maar ook wat snacks. Ik vertel je alles over wat er in mijn handbagage zit. Wat zit er in jouw handbagage? 

In mijn handbagage voor Australië zit:

Mijn handbagage heb ik ingedeeld aan de hand van meerdere categorieën. Ten eerste is het belangrijkste mijn elektronica. Mijn eigen bedrijf loopt door en ik wil mijn klanten nog steeds kunnen oversteunen, ook al zit ik aan de andere kant van de wereld. Mijn laptop is natuurlijk ook ideaal voor de foto’s en video’s exporteren. Onder de tweede categorie valt alles wat er in mijn toilettas gaat. Daarna komen alle items die horen onder comfort, zoals een nekkussentje en entertainment maar ook een paar bizarre items. Wat denk je dat deze items zijn?

Heb je al gezien wat er in mijn 50 liter backpack zit? Bekijk dan de vorige video.

Deze producten benoem ik in de video:

Wil je dezelfde items als mij shoppen? Doe dat dan via deze links, dit zijn namelijk affiliate links via Bol. Als je iets via deze links besteld, kost dat jou niets extra’s en daar steun je mij ook indirect mee.

Een vergelijkbare 19 liter Herschel tas

Elektronica – Mijn elektronica etui | Mijn powerbank | Mijn harde schijf

Entertainment – ‘Toeval‘ van Susan Muskee | ‘Hoe je de beste versie van jezelf wordt

Bekijk hieronder wat er nog meer in mijn tas zit:

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal

In deze blog staan affiliate links. Als jij iets via mijn link bestelt, kost dat jou niets extra’s en steun je mij ook! Lees hier meer over affiliate marketing.

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: