Video | Wat is imposter syndroom?

Video | Wat is imposter syndroom?

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Elk begin is lastig. Een nieuw boek schrijven, een nieuwe baan beginnen, verhuizen… maar vandaag wil ik het over die eerste hebben. Ik wil zo graag iets nieuws schrijven, maar het lukt niet. En ik weet waarom: ik heb last van imposter syndroom. In deze video vertel ik je meer over de betekenis van imposter syndroom, hoe het mij bezighoud maar ook hoe jij het kan tackelen.

Laatst verscheen ook de video ‘Wanneer komt mijn tweede boek + update’. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Elk begin is lastig – Wat is imposter syndroom?’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: