Video | Hoe zit het met mijn vijf jaar doelen?

Video | Hoe zit het met mijn vijf jaar doelen?

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Ongeveer een jaar geleden deelde ik mijn vijf jaars doelen. Een plan voor iets wat ik over vijf jaar bereikt zou willen hebben of waar ik over vijf jaar zou willen staan. Hoe zit het eigenlijk met die doelen? Sta ik er na een jaar nog steeds achter? De blogs daarvan staan ook nog op mijn website: zo schrijf jij een vijf jaren plan en ik schrapte mijn eerste plan.

Laatst verscheen ook de video ‘Mijn reactie op de uitslag van The Indie Awards‘. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Hoe zit het met mijn vijf jaar doelen – Na 1 jaar’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: