Video | Wanneer komt boek 2?!

Video | Wanneer komt boek 2?!

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

*Deze blogpost wilde ik gister uploaden maar dat is mislukt, kwam ik 24 uur later achter, haha. Oeps!*

Dat oma’s biografie mijn allereerste boek is geworden, vind ik nog steeds prachtig. Maar daar stopt mijn droom niet. Ik wil nog veel meer boeken uitgeven. Dit is daar eentje van. Ik heb al eens het een en ander vertelt over mijn nieuwe boek op Instagram, maar het is tijd voor een goede update. In deze video vertel ik je in welk onderdeel van het schrijfproces ik momenteel zit en hoelang het nog duurt voordat de video uit komt. Maar ik vertel je ook wat de bedoeling is voor de komende maanden, inclusief een sneak plek van de pre-order versie. Ben jij al benieuwd?

Laatst verscheen ook de video ‘Ik laat al mijn uitzet zien‘. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Wanneer komt boek 2?!’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: