Video | Ik laat al mijn uitzet zien!

Video | Ik laat al mijn uitzet zien!

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Al vier jaar lang spaar ik spulletjes voor mijn uitzet bij elkaar. Hoewel ik nog niet op het punt sta om uit huis te gaan, is het altijd handig om het een en ander te hebben. Op tijd beginnen is altijd handig. De meeste spullen die ik heb behoren allemaal in de keuken. Misschien herinner je nog wel de blog waarin ik alles liet zien. Omdat ik hopelijk ooit verhuisvlogs wil maken en nog meer homeware hauls wil filmen, besloot ik om het begin ook op YouTube te delen. Zo is de serie compleet, afhankelijk van welk platform ik kies om dingen op te delen. Dus, ik wens je veel plezier bij het kijken van deze video.

Laatst verscheen ook de video ‘Alles over mijn debuut ‘Jo’, het boek van mijn oma‘. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Ik laat ALLE uitzet zien!’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, en dan natuurlijk een IKEA shoplog (hopelijk mede mogelijk gemaakt door mijn zusje) maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: