Video | Reageren op de uitreiking van The Indie Awards

Video | Reageren op de uitreiking van The Indie Awards

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Zaterdag 17 april was het eindelijk zo ver: de prijsuitreiking van The Indie Awards. Oma’s biografie ‘Jo’ was genomineerd en stond in de shortlist van de categorie ‘Meest leerzame boek van 2020’. Dit is mijn reactievideo op de liveshow van de prijsuitreiking.

Laatst verscheen ook de video ‘Alle musea die ik na de lockdown wil bezoeken‘. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Reageren op de prijsuitreiking van The Indie Awards’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: