Video | Reageren op The Indie Awards SHORTLIST

Video | Reageren op The Indie Awards SHORTLIST

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Vanochtend stond ineens de shortlist van The Indie Awards online! Aan het begin van de maand deelde ik dat we op de longlist stonden, maar nu is de shortlist bekendgemaakt. Mijn god, wat was dat spannend! Ik heb uiteraard mijn reactie gefilmd, dus wat denk je, staat we op de shortlist?

Woensdag verscheen er ook een video: Kaneelbroodjes bakken en een Q&A filmen. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘REACT TO: The Indie Awards Shortlist – Hebben we de top 3 behaald?’

.

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, een storytime over oma’s biografie maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Tot morgen met een normale blogpost!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: