Video | Kaneelbroodjes bakken én een Q&A

Video | Kaneelbroodjes bakken én een Q&A

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Nadat de eerste poging kaneelbroodjes wel lukte maar de Q&A-kant niet, besloot ik gewoon een nieuwe batch met cinnamon rolls te bakken. Op Instagram plaatste ik een vragensticker en de oproep om al je vragen achter te laten. Daaruit kwamen zes vragen en op Twitter eentje! Wat zou jij mij echt willen vragen?

Vorige week verscheen er ook een video: Een blog van het Valentijnsweekend. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Kaneelbroodjes bakken + Q&A’

.

De vragen die voorbij kwamen waren heel divers. Van vragen zoals ‘heb je broertjes en zusjes?’ tot ‘wat heb je gestudeerd?’ en ‘wat is het beste advies dat je gekregen hebt?’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, een storytime over oma’s biografie maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Tot snel met een nieuwe video!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: