Video | ‘Jo’ is genomineerd voor The Indie Awards

Video | ‘Jo’ is genomineerd voor The Indie Awards

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s 

Oma’s biografie is genomineerd voor The Indie Awards

Het is niet te geloven! Oma’s biografie is genomineerd voor drie prijzen! Het boek is nog geen half jaar uit maar nu al is er iets gaafs gebeurd: we staan op de longlist voor The Indie Awards. Niet voor een, niet twee maar drie awards: beste boek 2020, meest leerzame non-fictie 2020 en mooiste cover 2020.

Oma, Joke en ik zouden het ontzettend waarderen als je op oma’s biografie stemt. Op de website van The Indie Awards staat alles heel duidelijk uitgelegd maar > hier < kan je ook heel snel naar de stempagina.

Bekijk hier de video

In de video vertel ik je kort over The Indie Awards, hoe je kan stemmen maar ook alles over het boek in dertig seconden. Dit is mijn kleine pitch waarom je voor oma’s biografie zou moeten stemmen. Weet jij al op welk boek je gaat stemmen?

Wat is The Indie Awards?

The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werk van indie-auteurs (auteurs die niet zijn aangesloten bij een uitgeverij) te belonen en hen in het zonnetje te zetten. De awards bestaan uit juryprijzen en publieksprijzen. The Indie Awards 2020 wordt georganiseerd door Sanne Hillemans (Sunny Hill Books uitgeverij) 

Help jij ons de shortlist bereiken en zie ik je terug op mijn YouTube-kanaal?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: