Video | Een vlog van het Valentijnsweekend

Video | Een vlog van het Valentijnsweekend

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Ik had begin februari zo’n zin om te vloggen, dat ik het gewoon deed. Achteraf kwam ik er pas achter dat het Valentijnsdag was op zondag. Dat heb je als je dat nog nooit gevierd hebt, haha!

Bekijk hieronder de video ‘Spoed-afdeling, schrijven en smullen’

Zaterdagochtend begon ik glimlachend te vloggen. Ik nam je mee met mijn dagelijks leven, werkte voor mijn bedrijf en maakte wat lekkers. Zondag liep vervolgens in de soep, maar dat leg ik aan het eind van de video uit, net als het stukje spoed.

In de video vertel ik je kort over The Indie Awards, hoe je kan stemmen maar ook alles over het boek in dertig seconden. Dit is mijn kleine pitch waarom je voor oma’s biografie zou moeten stemmen. Weet jij al op welk boek je gaat stemmen?

Wat zijn The Indie Awards?

The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werk van indie-auteurs (auteurs die niet zijn aangesloten bij een uitgeverij) te belonen en hen in het zonnetje te zetten. De awards bestaan uit juryprijzen en publieksprijzen. The Indie Awards 2020 wordt georganiseerd door Sanne Hillemans (Sunny Hill Books uitgeverij) 

Help jij ons de shortlist bereiken en zie ik je terug op mijn YouTube-kanaal?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: