Video: Een Decathlon shoplog voor Australië

Video: Een Decathlon shoplog voor Australië

Na het shoppen bij Decathlon in Rotterdam, kocht ik mijn laatste essentials voor mijn reis naar Australië. Een aantal items uit deze shoplog kreeg ik cadeau van mijn neef en nicht, de andere dingen kocht ik zelf. Wat denk je dat ik bestelde?

Toen mijn nicht Nanda een paar weken geleden vertelde dat ze graag met me mee naar de Decathlon wilde, leek me dat heel erg gezellig. Maar ze had een andere reden! Het leek haar leuk om alvast een cadeau te geven voor mijn verjaardag, dat pas in november is, en wilde dat doen door middel van de aankopen bij Decathlon. Dus gingen we samen met haar dochter op pad naar Rotterdam. Dit was ook de allereerste keer in de bus en metro van mijn kleine nichtje, dat was super schattig!

Wat is de Decathlon?

Ik denk dat veel mensen wel weten wat de Decathlon is, maar ik moet nog regelmatig aan mijn oma uitleggen wat deze speciale winkel is. De Decathlon is een sportwinkel, dat sport voor iedereen toegankelijk maakt. In de Decathlonwinkels zijn sport-, kampeer- en trektochtspullen te vinden. Wist je dat deze winkel meer dan 68 verschillende sporten aanbiedt? Zo heeft mijn zusje er haar mountainbike gekocht, zijn er ook sups en kajaks te koop en kan ik me nog een oude foto herinneren dat mijn zusje als klein kind in een winkelmandje van de winkel zat, haha!

Het is voor mij dan ook meer dan logisch om bij de Decathlon mijn laatste backpack essentials te kopen. Dus dat deed ik samen met mijn nicht Nanda in Rotterdam. Ik heb een aantal producten in deze video van haar gehad, alvast als verjaardagscadeau, en een paar items zelf nabesteld.

Bekijk hieronder wat ik bij de Decathlon heb gekocht:

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: